Jump to content

babak

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от babak

  1. Имах час за днес (4-и) сутринта който беше записан още преди коледа. Да не говорим че за да го запиша този час звънях сигурно 10 пъти в рамките на една седмица за да ми вдигнат. Отивам там към 9:15 - сервиза затворен и телефона им изключен. Е кажи честно така ли се работи с клиенти? Поне да бяха вдигнали един телефон да ми кажат че още почиват и да не си губя времето да се разкравам. За какво изобщо записват часове? Писах им по 1 лошо ревю в Гугъл и Фейсбук и не бих се занимавал отново с тях.
  2. Може ли да обясниш какво имаш предвид че ми стана интерестно?
  3. Здравейте, Предстой ми пътуване за Тимишоара другата седмица. Тръгвам от София и се чудя от къде да мина...През гоогле мапс ми дава да мина през Сърбия (там хващам около 150 км магистрала но трябва да мина 2 граници) - другия вариант е през Дунав мост (Видин) - там минавам само 1 граница но няма магистрали. Ако някой са запознати може ли да споделите някакви впечатления как са пътищата и за колко време се минавата съответно на Румънската и Сръбската граница?
  4. Колеги, запалката която е в подлакътникът спря да работи. Сложил съм си подгряваща седалка която се захранва от там и забелязах че не грее. Като я включа в нормалната запалка в пепелника всичко е ок.Проверих всички бушони (един по един) и всички са ок. Някакви идеи?
  5. Набелязал ли си нещо по конкретно
  6. От мой опит съм остановил че ако оставиш колата на ауто започва да духа каквото и да било чак след като отлепи стрелката. Това се случва след около 10-ина минути при мен.Ако минеш на ръчно (примерно аз оставям температурата на 28, и настройките да духат към краката и главата едновременно) започва да духа топличко след 3 минути.Също искам да попитам - някой слагал ли си е афтермаркет подгряване на седалката? Сега го обмислям но ми казаха че може да стане само ако тапицерията ми не е лепена а пък аз си нямам никаква идея дали е или не. Ако някой знае нещо повече моля да коментира.
  7. Само да споделя от мой опит ако държите парното на "Auto" започва да духа топло чак след като отлепи стрелката (което може да отнеме доста време).Ако сложите на висок градус и ръчно настройте силата на духалката, реално излиза топъл въздух след около 3 минути.
  8. Някой знае ли дали такива подгряващи свещи може да се монтират допълнително?Аз също се бях поинтересувал от Webasto печка но ми казаха че няма място къде да се монтира и се отказах. Това с свещите изглежда интерестно защото през зимата е голям студ в акорда без подряване на седалки и толкова бавното затопляне на двигателя.
  9. Какво по точно поръча от там? Чистачките който са на сайта им са за англия (с обратна посока) и няма да ти станат освен ако не си с десен волан.
  10. http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17SEA701&block_02=B__1400&block_03=3275
  11. С фабричен ксенон ли си? На мен не ми се е случвало и не ми звучи нормално това да става.
  12. За чистачки аз си взех от тук: http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17SEA701&block_02=B__1400&block_03=3275Преди това карах с едни Champion но стояха супер грозно и ги смених. Тези OEM чистят добре за сега. В бултрако ми искаха около 150 лева (!!!) за тях.
  13. Аз си поръчах от тук: http://www.coxmotorparts.co.uk/ и отидох в ЮбиКо да ми го сложат. Излезе горе долу на 1/2 цена сравение с оригинални хонда купени от тук.
  14. От typeaccord.co.uk Мисля че има нещо такова. Аз мойта кола почти винаги я карам на auto (климатика) и на ~22 градуса. Зимата като запяла на минусови температури ако оставя температурата на 22 започва да духа топло чак когато стрелката на водата отлепи от 0. Но ако след 3-4 минути каране завъртя температурата да е на MAX (духалките се включват и те на макс) започва да духа сравнително топъл въздух.....не е супер топъл но се усеща разлика. Пробвайте и вие
  15. I-DTEC двигателя също подлежи на ремап но става доста по трудно. За i-ctdi ти трябва само един кабел и всичко става през diagnostic porta докато за i-dtec то изисква отваряне на самото ECU.Аз имам точно този stage 1 egr off remap от около година като преди това имах celtic stage 1 и не съм имал проблеми освен че смених съединителя (но това го очаквах и си го бях бюджетирал).За ремап на новия акорд трябва да отидеш на място. Може би прати е-мейл до info@premiertuning.com и питай дали имат някой дилър по близо до нас (иначе са в англия). Другият вариант е да се договориш с тях за file-only но пак трябва да отидеш някъде да ти отворят ecu-to и да го препрограмират.
  16. Здравейте,Преди малко ми пристигнаха предните дискове и накладки от coxmotorparts. В хонда ми искаха 330 лева на диск и около 200 лева за накладките. Тези пристигнаха за 3 дни и с включена доставка за 2 диска и накладики платих 450 лева тояст горе долу 1/2 цена.Просто да отбележа ако някой не е запознат - хората са коректни отговарят на мейли и в UK има доста доволни от тях.
  17. Аз съм с 2008-а I-CTDI и съм минал през 2 чипа. Първият беше на celtic tuning (193 bhp i ~300 ft.lbs) трябваше почти веднага да сменя съединител защото започна да приплъзва. Колата вървеше наравно е E39 530D от 100-200 и след това той ми дърпаше но top speed-a ни беше еднакъв.Започнах да имам малки проблеми с натрупване на мърсотий по ЕГР-а (колата на моменти беше мудна докато не настъпиш здраво, даже почна да гасне по светофари е така от нищото).Сега съм с 180 bhp i ~285 ft lbs на premier tuning с премахнат ЕГР и съм доста доволен. В началото като го сложих имах придърпвания около 2000 оборота но ме увериха че е защото ми е задръстен колектора с мърсотия и че ще се прочисти. Найстина сега след 6-7k км колата се чуства по добре. Този мап е малко по бавен но всичко влиза по плавно и ти спестява едни проблеми с ЕГР почиствания и тем подобни.И двата си ги флашнах сам с Galletto 1260 кабел който може да си вземеш от ebay.За горенето може и да гори малко по малко след чипа ако много я глезиш но изобщо не се надявай на това защото най вероятно ще се кефиш и ще си я настъпваш яко. Това дето всички разказват че гори по малко е заблуда защото гледат борд компютъра. Найстина след ремап по компютър разхода ми падна значително (с около литър) но пък установих че вече лъже а преди беше доста точен.Примерно сега ходих на морето и с 160-170 постоянно по магистралата и сравнително агресивно на първокласния път (и с малко въртене созопол - смокиня) ми даде разход 7.3. При градско (моето градско е бояна - студентски град - плиска тояст не е тежко градско) също ми дава толкова. А иначе борд компютъра ми показва около 6.1 и за двете.Като пари мисля че първият мап ми беше 150 паунда а вторият 175.Дано съм помогнал.
×
×
  • Създай нов...