Jump to content

babak

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно babak

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    2008 Accord ctdi
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Имах час за днес (4-и) сутринта който беше записан още преди коледа. Да не говорим че за да го запиша този час звънях сигурно 10 пъти в рамките на една седмица за да ми вдигнат. Отивам там към 9:15 - сервиза затворен и телефона им изключен. Е кажи честно така ли се работи с клиенти? Поне да бяха вдигнали един телефон да ми кажат че още почиват и да не си губя времето да се разкравам. За какво изобщо записват часове? Писах им по 1 лошо ревю в Гугъл и Фейсбук и не бих се занимавал отново с тях.
  2. Може ли да обясниш какво имаш предвид че ми стана интерестно?
  3. Здравейте, Предстой ми пътуване за Тимишоара другата седмица. Тръгвам от София и се чудя от къде да мина...През гоогле мапс ми дава да мина през Сърбия (там хващам около 150 км магистрала но трябва да мина 2 граници) - другия вариант е през Дунав мост (Видин) - там минавам само 1 граница но няма магистрали. Ако някой са запознати може ли да споделите някакви впечатления как са пътищата и за колко време се минавата съответно на Румънската и Сръбската граница?
  4. Колеги, запалката която е в подлакътникът спря да работи. Сложил съм си подгряваща седалка която се захранва от там и забелязах че не грее. Като я включа в нормалната запалка в пепелника всичко е ок.Проверих всички бушони (един по един) и всички са ок. Някакви идеи?
  5. Набелязал ли си нещо по конкретно
  6. От мой опит съм остановил че ако оставиш колата на ауто започва да духа каквото и да било чак след като отлепи стрелката. Това се случва след около 10-ина минути при мен.Ако минеш на ръчно (примерно аз оставям температурата на 28, и настройките да духат към краката и главата едновременно) започва да духа топличко след 3 минути.Също искам да попитам - някой слагал ли си е афтермаркет подгряване на седалката? Сега го обмислям но ми казаха че може да стане само ако тапицерията ми не е лепена а пък аз си нямам никаква идея дали е или не. Ако някой знае нещо повече моля да коментира.
  7. Само да споделя от мой опит ако държите парното на "Auto" започва да духа топло чак след като отлепи стрелката (което може да отнеме доста време).Ако сложите на висок градус и ръчно настройте силата на духалката, реално излиза топъл въздух след около 3 минути.
  8. Някой знае ли дали такива подгряващи свещи може да се монтират допълнително?Аз също се бях поинтересувал от Webasto печка но ми казаха че няма място къде да се монтира и се отказах. Това с свещите изглежда интерестно защото през зимата е голям студ в акорда без подряване на седалки и толкова бавното затопляне на двигателя.
  9. Какво по точно поръча от там? Чистачките който са на сайта им са за англия (с обратна посока) и няма да ти станат освен ако не си с десен волан.
  10. http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17SEA701&block_02=B__1400&block_03=3275
  11. С фабричен ксенон ли си? На мен не ми се е случвало и не ми звучи нормално това да става.
  12. За чистачки аз си взех от тук: http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17SEA701&block_02=B__1400&block_03=3275Преди това карах с едни Champion но стояха супер грозно и ги смених. Тези OEM чистят добре за сега. В бултрако ми искаха около 150 лева (!!!) за тях.
  13. Аз си поръчах от тук: http://www.coxmotorparts.co.uk/ и отидох в ЮбиКо да ми го сложат. Излезе горе долу на 1/2 цена сравение с оригинални хонда купени от тук.
×
×
  • Създай нов...