Jump to content

bioshock

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bioshock

  1. Колега аз имам D14a3 внос от Австрия и пали по същия начин. Като е под нулата върти 5-6 оборота стартера и чак тогава пали. Преди нея имах D14a4 от Италия и зима и лято палеше на 3-тия оборот на стартера. Някой казват че моделите за скандинавските страни имат някаква защита и палят, чак когато помпата е качила масло. Иначе може да си погледнеш свещите и капачката дали не е спукана или не се образува кондез като е по-студено.
  2. Открих проблема. Беше изгоряло релето долу при бушоните под волана вдясно. Мерси все пак за помощта.
  3. Моята подредба на предпазителите е малко по-различна и този за светлините е обозначен като Headlights и е 30А. Беше изгорял, смених го както казах, но светлините пак не светват. Някакви идеи къде да търся проблема ? В сервизното ръководство няма нищо. Има ли някакви други релета или предпазители по инсталацията на фаровете, които могат да изгорят или пък нещо да е станало с ключа на фаровете и той да е окъсил ?
  4. Здравейте колеги. Снощи както си карах, превключих от къси на дълги нещо изжужа и фаровете заедно с осветлението на таблото спряха. Сега нямам нито габарити, нито къси или дълги. От предпазителите в двигателния отсек беше изгоряло релето за head lights 30A, смених го с друго, но фаровете не светват. От предпазителите под волана няма изгорели ? Като пусна фаровете нищо не се случва дори и осветлението на таблото не светва. Има ли някакви други релета, понеже не открих никакви схеми в интернет и какво може да бъде изгоряло според вас ? Колата е сивик 6 хеч 1.4. Благодаря предварително.
  5. Здравейте. Извинявам се, че пиша в темата на колегата, но ако е възможно някой ще може ли да погледне този акорд? Намира се също във Варна. Благодаря предварително. Ето и линк към обявата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11330679013434570&f1=details
  6. Да ти кажа може и да е от диска, понеже презаписваемите CD-RW си имат определен брой цикли на презапис. След тези цикли се получават такива симптоми, за които ти си споменал - не пълен запис и грешки при записването.
  7. Тя си пали от 1-вия път но стартера върти 5-6 секудни, припалва и чак тогава пали. Гледах днес кабели и свещи - добре са. Колата е японска версия - хетчбек. Няма газ, карана е само на бензин. Термостата сигурно е заседнал отворен или както колегата каза може и да го няма, защото днес като я запалих работи 1-2 минути, пипнах маркучите на радиатора - и 2-та бяха леко топли. Значи антифриза върти и в големия кръг. Събота и неделя ще проверя бобината и дистр. капачка да видя как са. Главното реле да го изключвам ли като вариант или него да го прегледам за студени спойки, понеже четох, че проблеми от него има, когато колата е загряла ?
  8. Ще ги проверя и ще пиша пак. Иначе бензин има. Не я оставям с по-малко от 10-15 литра. Другото, което ми направи впечатление е, че загрява по-малко от средата. Парното иначе си духа топло, но така ли загряват хондите по принцип или да сменям термостата.
  9. Здравейте колеги. От няколко дни имам Хонда Сивик 6 генерация 1.4 90 к.с. Значи проблема е следния. Когато колата не е палена повече от 3-4 часа, пали трудно. Първо припалва 2-3 пъти и след това пали. Като запали веднъж после няма проблеми. Другото което е оборотите на празен ход като е студена са около 1500. Като загрее падат до 800-1100, но има колебание, когато колата е на празен ход. Има доста подобни теми и виждам, че всеки случай е различен - главно реле, бобина, кабели, свещи, дистр. капачка, инжектори, стъпково моторче, вакумни маркучи и т.н. Ако може да ми дадете насоки от къде да почна или поне да ми препоръчате добър майстор в Пловдив. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...