Jump to content

MiSh0

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно MiSh0

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Здравейте ! Предстои ми покупка на кола, спрял съм се на въпросната Хонда http://www.cars.bg/u808823 Искам да попитам някой от вас дали е ходил на оглед на тази кола и дали си заслужава според вас покупката на този автомобил. Благодаря предварително !
  2. Здравей, колега ! Пътя не е кой знае колко (около 350км) като само на 2 - 3 места има баири преди Търговище и след него. Не мисля че ще ти е проблем да се наемеш да тръгнеш с твоята кола щом е оборудвана за зимни условия. Само внимавай като се качваш към Узана че пътя е осеян със завои ( нещо като Шипка). Дано съм бил полезен. Приятна почивка
  3. Ами да ти кажа много съм навит за 1.5 Vtec , нищо че не е фейслифта но ме притеснява високия данък. Мен ми трябва кола която да е икономична, доло горе с не скъпа подръжка и най важното да е здрава. Старата ми кола е Вектра А 1.6 и съм мн доволен от нея, но мисля вече да я сменя и Сивика доло горе се доближава до нея от към разход и поддръжка, до колкото четох из форума де с такова впечатление остнах. А и пък колата ми трябва повече за градско ( Варна). И също мисля да я газифицирам ( ГИ), до колкот четох из форума , не им влияе зле газта .
  4. Здравейте бъдещи колеги ! Сигурно има вече такава тема, но не можах да я открия. Пиша ви за да ми дадете един последен съвет, изчетох много теми за въпросната Хонда Сивик 1.4 ис 6г . Много се двоумях и все още се се двоумя между Ауди А3 1.6, Голф 4 1.6 и Хонда Сивик задължително фейслифта. Изчетох много неща за тези коли и за сега клоня повече за хондата . Но очаквам и вие да си изкажете мнението също така плюсовете и минусите за тея 3 автомобила. Благодаря ви предварително !
×
×
  • Създай нов...