Jump to content

alexander__atanasov

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно alexander__atanasov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 6 Gen Hatch (D14A4)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Нова окончателна цена за всички посочени по-горе артикули в комплект - 120 лв. Поотделно - цените са като в предходния коментар.
  2. Частите са свалени от Сивик 1.4 Спорт, 2005 г. на реални 44 000 км. Всички части са оригинални и като нови, без никакви забележки (с изключение на едната от пластмасите, която има няколко малки драскотини). Цените са както следва: Топка на ск. лост - 89 лв. Маншон на ск. лост - 69 лв. Предна емблема - 39 лв. Задна емблема - 39 лв. Пасажерски сенник с всички необходими части - 39 лв. 2 бр. пластмаси на вътрешни дръжки - 59 лв. За връзка: Александър Атанасов - 0888 988 466, гр. Варна
  3. Да поразбутам прахта малко ... нямаше как да не оставя мнение !Нямам думи за професионализма,доброто отношение и атмосферата в "БАЛИНОВ". Качество на услугата (реглаж преден, заден мост) - на най-високо ниво. Силно препоръчвам !
  4. Дискове Zimmermann и накладки TEXTAR !!! Когато ми предстои смяна със сигурност бих заложил на горните две.
  5. Явно първото, понеже колата беше само 3 дни в БГ преди да я купя аз. А иначе дали италианотата са правили нещо по нея - нз. Но не вярвам понеже има сервизна история в тоя сервиз - http://www.isoardi.it/ , но знае ли човек : )
  6. Проверено : -лампата за резервата на бензина не работи или пък нямам такава. На самото табло, обаче имам иконка за бензина, но какво става зад таблото си нямам на идея. Не ми се разглобяваше. Иначе за това проблемно място на Сивиците се е изписало много във форума, но уви на мене ми е тъмна Индия въпроса.- предната линия колони Pioneer са налице, докато задната при мен я няма. Фабрично са запушени и двете места предназначени за колони отзад.
  7. Колега cool24, имаш ли/ имал ли си споменатите по горе стикери на калниците? Мисля, че по тях най-добре се разбира дали колата е юбилейна или не. С уговорката ,че има много Сивици произведени 98-ма година, но не всички се водят юбилейния модел. Много от "нормалните" Сивици произведени същата година са с по-виоко или същото ниво на оборудване, но това не значи че са изпълнение по случай 25 годишнината на модела. : )
  8. Ето и обещаните снимки:http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bwy1374768847y.JPGhttp://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1374768707r.JPGhttp://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/viu1374768724u.JPGhttp://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bwy1374768740m.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/opt1374768773j.JPGhttp://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1374768798j.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1374768813j.JPG
  9. Утре или вдругиден ще гледам да кача някоя друга снимчица. Иначе мерси на всички за отзивчивоста : )
  10. Относно сметките за годините - не знам колега. Знаеш ли какво са мислили японците? Може производството да е продължило, например една година и моята бройка да е една от полседните. Истината е че нямам никаква представа , затова и създадох темата : ) ...
  11. Здравейте колеги ! Преди около месец се сдобих с нова Хонда, а именно Civic 1.4 is (D14A4) 90 к.с. .Колата е хетчбек, японска сглобка и е произведена 08.1998 година.Има климатик, ел. стъкла, ел. огледала, ел. фарове, габарит за мъгла в левия стоп, за ABS - не знам.Автомобилът е внос от Италия. На двата калника, над мигачите, има фабрично поставени стикери "25th Anniversary". По тях съдя че колата е изпълнение по случай на двадесет и пет годишнината на модела, но може и да греша. Интересуваме някой разполага ли с повече информация за този модел, като например с какво точно се отличава от другите Сивици произведени през същата година, които не са такова изпълнение.За момента съм забелязал следните разлики - споменатите по-горе стикери и шития волан.Преди няколко дни се засякох с колега от София, който караше абсолютно същия Сивик. Също тъмносин металик и същият месец на производство.Колегата спомена, че когато му се е налагало да сменя нещо по ходовата част, новите части от 1.4 и 1.5 не пасвали, а само тези от 1.6 вти.Същото положение било и със спирачните дискове, които били по дебели от тези на стандартните 1.4 is- ки. Дали това се отнася за всички 25th Anniversary модели или е някаква модификация правена от предишния собственик на колата на колегата, не знам.Търсих в търсачката на сайта - единственото което намерих е че двама от сайта имат такава кола( като със сигурност са много повече: ) ) В Google - не попаднах на нищо конкретно , освен че има такива юбилейни издания и за други модели на Хонда. Така, че реших да се обърна към Вас.Мисля че ако съберем някаква информация тя ще е полезна не само за мен , но и за всички които не са запознати по въпроса.Мерси предварително на знаещо-споделящите : ) ...Поздрави !
  12. + 1 за услугите на Дидо(MIYAMOTO) като качество, цена и отношение. Днес обслужих Сивика си (D14A4) при него и съм повече от доволен : )
  13. Колега , на мен за сваляне на старото + поставяне на новото ми взеха 20 лева . За Варна става на въпрос. Скъпо си беше , но от там бях взел новото гърне и затова. В 20 лева със сигурност се вписваш : )
×
×
  • Създай нов...