Jump to content

komsho

Фен
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от komsho


  1. правил съм го и не съм имал никакви проблеми, но пък са ми казвали че не е добре.... знам ли, може и да имапроблем ама никога не съм се замислял защо... колата си работи нормално, просто не зарежда нищо.Ако моторът изгасне - алтернатора ти не зарежда.

    Благодаря !!!!

  2. ами незнам,откакто сложих джантите който купих от БОС ХОГА, на колата и се качи и максималната скорост,супер леки са,а и може и да не вярват някой,но колата развива 240 км в час на магистралата,даже с тебе сме се уговорили да направим клипче :blink::dry: да пуснем тука да видят за ко иде реч колегите

    брей , така ли се вдигала максималната скорост ? :) дали няма малка вероятно , съвсем нищожна де , да е по-бърза заради по малък размер гуми и грешен отчет на километражчето ... тъй чисто хипотетично :rolleyes:

  3. Значи случаят е такъв : Спускам се аз от Петрохан към София и по едно време ,като погледнах стрелката за температурата , за мое най-голямо учудване , установих , че е забила на минимума . Е това чудо какво е ? Тук едни почти колкото мен просветени , ми обясняват , че е термостат . Звучи логично , но все пак да попитам може ли да има друга причина ? или да ходя да сменям термостата ? :unsure:


  4. Аз в теб лично фен не виждам! Погледни си мненията, 49 мнения само храниш и гледаш да покажеш колко си не-фен... честно! Почвам да си мисля, че си от тия "скрити агенти" от други форуми, които се регистрират, пишат че карат Хонда и почват да хранят... т'ва го знам като практика, и от нашия форум има 1-2ма които съм ги виждал да постват по този начин в други форуми.

    разкри ме , пич , карам голф 2 , но ми се иска да е Д15 5та ген. ... но не мога да си я позволя ... затова завиждам и злобея :) ...ако това че се дразня на "голфаджийския манталитет" (да си мислиш , че си "краля на пътя" и че от твоята стара кола за малко пари по-бърза нЕма ) ме прави не-фен ... ами отлъчете ме ... к'во да направя ?

  5. ......................

    В такава ситуация чакай абс да те спаси...
    АБС-а може и да не те "спаси" ...но както написах ... понякога и 5км/ч в повече може да са раликата м/у живота и смъртта ... за един пещеходец ... ти убеден ли си ,че във всяка ситуация си по-добър от АБС-а ? за шофьорския курс ...и според мен е така :lol:

  6. ... не мога да си обясня ... защо се правите на големи пилоти ??? ситуацията , при която дете излиза на пътя и имаш милисекунди за реакция ...незнам колко трябва да си си овладял спирачната техника за да не натиснеш докрай ... и какво ще се случи тогава ??? или да кажем голям пилот си .. натискаш колкото си мислиш ти ,че трябва ... за да не блокират колелата , но се оказва ,че не си толкова голям пилот колкото си мислиш ... удряш детето с 5км повече отколкото ако беше с АБС и това се оказва фатално ... ходите на уроци по пилотиране ли ??? защо си мислите ,че точно вие можете да спирате по-добре от АБС-а ? нали знаете .. давят се тия , които могат да плуват ...

    • Надолу 1

  7. А относно изказванията на колегата XapBu - От една друга тема ти следя мисълта и братле, не можеш да избиеш всички на пътя, само за да си караш джипката на спокойствие.

    явно нещо си ми изпуснал мисълта - аз никого не избивам, но когато разбера,

    че някой се е размазал в "наточената си резачка" ми олеква - един убиец по-малко!

    който иска да се прави на шумахер - да го прави на писта!

    пътната мрежа е за транспорт, не за състезания

     

    :P

  8. за 4 месеца спестих 2000лв на газ, като от тях съм дал 500 за газовата но парите са си в нея. За сега не съм пипал нищо и имам намерение за 2г да си избия цената на целия акорд (ако нямате нищо против де) :)

    :)Голям грях си си сложил на сърцето ...как спиш спокойно вечер ?:) Както всички знаем , пропан-бутана е остатъчен продукт при производството на бензин ... и ако не са колегите ,които махат газовата , щото е грехота ... няма как ние да караме на газ . И в тази тема искам им кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ... :)

  9. моя АБС не работеше и след като си ребилднах спирачките хич не ми и липсва.колата си спира перфектно стига да имаш и хубави гуми.те са най-важните.иначе съм имал случай със сложебна кола когато АБС-а наистина да ме е спасявал.това си го признавам,защото ако бях с хонда-та щеше да стане мазало.а АБС-а ти дава възможност хем да спираш здраво,хем да контролираш колата......и наистина така стана тогава:rolleyes:

    ...според мен ... колкото са ти по-добри спирачките , толкова по-нужен ти е АБС-а :cool:

  10. ... кое е по-добре да караш нови дебика,сава и подобни ... или 2-3 годишни бриджстоуни ???:lol: а ако сте за новите ... на коя година трябва да ги изхвърлиш и да си купиш пак нови ???

    мисля минималния допустим грайфер е 3-4ммhttp://www.autoreview.ru/archive/2007/05/tyres/ http://www.autoreview.ru/archive/2007/06/rus_tyres/
    грайфера ясно ... въппоса е за възръстта на каучука ...

  11. А бе колеги,не 4е нещо против ама има има пове4е :whip: неопределени(или неоформени),отколкото жени.Като преглеждах линка "кой какво кара..." мярнах доста яки каки4ки :lol:

    ... ти сигурен ли си ,че са били какички ...анкетата друго показва ... :lol:

  12. Ами аз не съм виждал педал с Хонда. По скоро с Корса или нещо такова по-женствено. Тоя вот не ми се струва възможен. Сигурно от гей форума са ни налазили като се е разчуло за трети варянт. :lol:

    точно пък сивик 5та ген хеч ... червен ... си е супер женска кола :afro:

  13. Ако е нанадолнище по-добре и икономично е на скорост (по-висока предавка) порати прости физически закони, т.е. наличието на гравитация :D

    не че имам нещо против гравитацията ... :D но когато си на скорост и не подаваш газ или принудителен празен ход,както е известно, колата извършва равнозакъснително движение със закъснение много по-голямо от това .. когато си на свободна ... има наклони с прилична дължина , на които на свободна дори ускоряваш ... (пример - м/у пъртия и втория тунел на магистрала "Хемус" посока Варна) може моментно да не гориш нищо ,когато си на скорост, но със сигурност по-рано ще ти се наложи да включиш пак на предавка .. докато ако си на свободна , ще се носиш много по дълго с минимален разход ... не случайно на принудителния празен ход му казват и "двигателна спирачка" в града ако се използва .. със сигурност води до икономия ... :D

  14. ...Когато си на 2ра или 3-та предавка и едновременно със газта натиснете съединител рязко се покачват оборотите на автомобила, логично e ...

    :) ...и какво точно печелиш , когато форсираш колата на празен ход ?

    ... като отпуснеш съединителя ... ще се върнеш на по ниски обороти от тия , преди да го натиснеш

    масса днес май и той прилагаше тоя трик :)


  15. еее стига бе колеги , има напредък ;) вече сме пред агури и това 11-12 си е направо добре

    ако си гледал "лайв тайминг"-а щеше да забележеш как Сато правеше по секунда и половина на обиколка на Бътън и Баричело... в закл'чителаната част на състезанието ;) ;)
×
×
  • Създай нов...