Jump to content

Nick3

Фен
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Nick3


  1. Както казват и другите колеги няма кои знае какъв лукс във един Прелюд но пък има комфорт. Вземай Луд и не мисли дали ще даваш 10 лева повече на 100 км не голям фал но пък за тези 10 лева получаваш усмивка която не я сваляш никога :) Поздрави !


  2. Искам да те попитам по светофарите как е.И дали варви за да си заслужава парите


  3. Значи от няколко месеца се се чудя какъв прелуд да си зема.Задължително ще е 5-ген но гледам СИЧКО Е АВТОМАТ и вече се зъмислам дали да не си зема автомат и да му сложа едни скорости... А или да си зема ф20а4 ХЕЛП...


  4. Колега вземи си прелюд няма да съжеляваш,аз съм влюбен в моята,и не искам да се разделям с нея.Наскоро се ударих с нея като пораженията бяха сериозни но въпреки мнението на ,,антихондаджий" да я разкарам,аз не мога,и не искам.....частите не са скъпи но малко трудно се намират.Вземи си прелюд защото са редки,защото ще трябва да се разминеш с стотици коли за да видиш друг прелюд....което малко или много те кара да се чувстваш специален.А относно мотора-аз съм с ф20-ка и не ми трябва х22,защото този двигател е достатъчен за да те закара от точка А до точка Б с усмивка на уста,...защо ми е да се правя на състезател....за някакви си 2 секунди по малко......След катестрофата псувам всички в града които карат със 100 км само за да се изсфукат и нищо повече.....ас не искам да съм от тях......вземи си прелюда и не му мисли с какъв двигател е...важното е като слезеш от колата да не спираш да се обръщаш след нея.Поздрави...Публикувано изображение

     

     

     

    Евала ти правя е това е мнение стига сме се карали ще си купа ПРЕЛУДА и така знам че няма да е лесно да го подържам но КАКТО ДОЙДЕ......

  5. Братле, не знам на колко си години, не искам и да те разубеждавам! Аз съм същия като теб - надъхвам се за нещо и го правя, без да мисля за последствията. Но съветът ми, като изпатил, премисли дали можеш и тогава се хвърляй. Не разбрах също така каква кола търсиш - комфортна ли, бърза ли, малка ли, евтина ли ? Ако просто ги харесваш и разполагаш с доходи - взимай прелюда. Ако нямаш кой знае колко пари - взимай сивика. Замисли се само като дойде началото на годината и трябва да дадеш едно 200-300лева отгоре за граждански и глупости в сравнение със сивика ? Не са малко, нали ? Отделно, както вече казах, прелюда под 12 няма да ти гори, който каквото иска да си говори. А сивик повече от 9 каквото и да правиш няма да ти гори. Остави това, че на извънградско ако караш със 100-110км. сивика дава разход 5. Обобщавам - двете коли са различен клас. Прелюдът е по-голям, по елегантен, с повече екстри итн. Сивикът е някак си по-младежка кола, като за първа е идеална. Ако можеш да преглътнеш разликата в горенето на бензин и данъците и таксите - значи спокойно можеш да си гледаш прелюд :) И ако ще е той, търси х22, защото ф20 НЕ върви, а х23 от много хора съм чувал, че е проблемен двигател, не знам така ли е. Разлика в горенето между трите няма ( да е половин литър нагоре-надолу някъде най-много ). Няма смисъл да дадеш почти същите пари за магаре, като може да е кон :D. И не забравяй, че бензинът е 2.50 и ще върви само нагоре :). А на такава кола ако ще слагаш газ - отивай взимай голф :)

    Това ме накара се замисля доста !!! Мерси това мнение ми хареса....

  6. Мисля ,че колата ще е ПрелЮ-да но търся сега и не виждам H22 никаде , все са F20 . Незнам H22 на колко върви като цена ,но поЧти съм сигурен , че ще е той ;)))


  7. Двулитровия прелюд е от 0-100 за 9.2 сек. говоря за този с механична скоростна кутия, а с леки модове /какъвто е моя - колектори 4-2-1 и спортен филтър/ може да падне под 9 сек. И ускорението се дължи най-вече на късите скорости: 2-ра му свършва на 90 км/ч, 3-та на 128 км/ч, 4-та на 164 км/ч. Моя съвет е да вземеш колата, която ти харесва! Гледам прелюда май повече те кефи, така че не се чуди! За части не бери грижа, вече всичко се намира на сносни цени, пък и не се чупят лесно тези коли. Ако ще вземаш големия мотор ти препоръчвам да не е автоматик, не за друго, просто автоматика много я спъва и тея 185 или 200 коня отиват на вятъра.

    Ми аз съм се спрял на 2.0i f20a4 За сега ем мисла че няма да ми бърка толкова във жоба ем ще му пипна малко моторчето.... та сигорно ще е прелуд !!! благодаря ти !!!

  8. Най-евтиния вариант за тунинг е спортен филтър,по широка генерация и настроика.Без нея ще свалиш мощността.Гледах на едно субаро XRW стоково 220коня.Стези неща без настроика излезе 214,а с настроиката 230.

    А каде мога да си я направя ТАЗИ настроика дали мога сам ???
×
×
  • Създай нов...