Jump to content

jumpera

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно jumpera

  • Ранг
    Access Denied
  • Рожден ден 11.05.1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Да, найстина са добри. Особено дюзите KEIHIN, рядко може да се види автомобил в България с такива дюзи.
  2. То списъка изглежда по азбучен ред.Напълно съм съгласен с теб, напълно по азбучен ред е. Може би това са колите които са в топ 20, но не са подредени по надеждност.
  3. И Хюндай Атос.
  4. Това само при 5-та ли се получава или го има и при 6-та, по точно японките?
  5. Къде живеем, няма и месец и половина след като си взе хондата и са почнали опитите да ти я взимат. Дано да е била няква грешка в алармената система и да не са били автоджамбази, че може и да са ти я нарочили. Според мен закарай колата на някой познат майстор по алармите и той да ти каже какво става, или какво е станало. Успех.
  6. Спрея действа ли на коли, които нямат климатик, но пак миреше от вентилацията?
  7. Аз мога да добавя, ако се окаже, че колегите не са прави. И ако все още не сте го проверили. Проверете дали ремъка, или ролката не стърже в предпазния капак. Тъй като при мен се получава от там. Като натисна капака малко към двигателя и спира гадния шум, но за жалост немога да седя и да го държа постоянно. Проблема пак се появи след смяна на ремък и се чува при ниски обороти. А и да добява, че колата не Хонда и е дизел.
  8. Не искам да я споделям марката и майстора понеже той е единствения представител на тази марка за българия и си има сертификат и всичко и в сайта на производителя си ма документите за този човек, който е обучаван от самия производител, инжинер е по образование и си разбира от работата просто електрониката на газовата и електрониката колата ми може би не се оказаха особено съвместими и от там се получи някакъв проблем. Пак казвам, че аз съм частен случай след като знам много хора с такава газова и нямат мойте проблеми освен от време на време проблеми с разхода но в редки случаи който се оправя с два потенциометъра. В смисъл при мен се получиха някакви усложнения които майстора не ми е отказвал да оправи или да ми е искал пари за нещо след монтажа на уредбата, човека е много коректен и заради това не искам да му казвам името понеже хората ще са предъбедени след подобно на моето изказване.Колега, ако може поне да кажеш уредбата българска ли е, италианска или е от някаква друга народност (не те питам за марката, тъй като явно не искаш правиш анти-реклама), че прочетох някой неща, които са интересни.
  9. Освен свещи и кабели, провери и въздушния филтър, ако е много зацапан, го сменяй, играе голяма роля при работата на колата на газ.
×
×
  • Създай нов...