Jump to content

Mario Pankov

Фен
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mario Pankov


  1. Продавам стерео амп Denon PMA-860, черен. Тороидален трансформатор, захранване с 4 х 6800uF. А+В изводи за говорители, тези на терминал А са с леко отчупени винтови клеми за да приемат по-дебели проводници. Мощност 2 х 80W на 8 ома, 2 х 135 на 4 ома. Optical class A, няма видими драскотини или поражения по корпуса. Не е ремонтиран. Няма опция за дистанционно.Цена: 250лвЗа контакти - 0898 764 858 - Марио.


  2. Продавам СД плейър Alpine CDA-9852rr в гаранция. Купуван е Май или Юни 2007, утре ще проверя точната дата. Няма и драскотина, не е свалян от колата никога. Информация: http://avitel-bg.com/?PageID=14&GroupI...p;RecordID=1986 Продавам го в следните пакети : - Само плейъра - 350лв. - Плейъра + адаптора за БМВ - 370лв - Плейъра + адаптора за БМВ + компонентна система Helix Blue 52 Mk II ( 13см мидбаси + мека пищялка ) - 430лв - Плейъра + компонетната система - 400лв Плейъра е инсталиран в Авител, компонентите в Тояга. С плейъра може да дам и преходника за ISO към БМВ, чакам от R&B аудио да ми кажат дали този преходник няма да трябва за свързването на чейнджъра. Може и бартер за чейнджър, с мр3 или с двойни 1-бит или мултибитови дакове.За контакти - 0898 764 858 - Марио


  3.  

    От тук нататък, ако решиш - застраховай се там. Аз те съветвам само в ДЗИ - там няма такива неща. Презастраховани са в Бул Инс и няма да ти пипне никой колата.

    Това него разбрах.Би ли обяснил по-подробно.

     

    Аз не ти разбрах въпроса. Ако имаш н предвид за презастраховането, то ако не знаеш всяка компания си застрахова активите, естествено в друга застрахователна компания. Та ДЗИ са застраховали своите в БулИнс. Ако не си имал в предвид това, бъди по конкретен.

  4. Какво пък му е лошото на българския АУТО БИЛД та казвате че TOP GEAR е пъвото свестно сигурно ще е яко но има и други изчерпателни списания.

    Те не са ли го прекръстили вече на Golf-Roomster Bild? :( Тва е ебати и тъпото списание, само реклами на Голф и Шкода във формата на тестове. Който си плати - той печели...Може ли Киа Сийд да я класират в топ 3 при сравнението??? Киа...Киак :) Сивика имал скъпа боя, на лимузините на БМВ пък 5 години не се научиха да управляват i-drive...Бил много сложен. Опел Астра ( новата ) бяха казали, че е една от най-сполучливите и здрави европейски коли. Имам приятел, който работи в Опел и каза, че новите са по-зле от старите Опели...представете си. Каза, че им ги връщат след 2-3 дни със големи проблеми по двигателите и къде ли не. Но Авто Билд твърдят, че Астрата била много хубава. Може, ако статията е за сравнение на паметници. :) Двигателя на новото Пунто бил много тромав с турбо дупка пък и харчел повече от останалите, а на Корсата бил много култивиран - е те са все един и същи мотор Multijet който Опел взеха по времето на сътрудничеството между Дженерал Мотърс и Фиат. Мисля, че тва трябва да ти е достатъчно по темата за Авто Билд. Не виждате ли, че всяко списание докато го превеждат е добро, като започнат българи да пишат статии пропада.

  5. Какво означава супер? Аз карах с Фулда Карат Азуро и на мокро бяха като на лед. За един ден щях да катастрофирам три пъти. Един приятел имаше Фулда Карат Прогресо на Рено Клио - същите цървули. На мокро се пързалят безобразно. По-добре отиди до склада на Боряна Груп, там гумите ги дават на по-ниски цени от тези в магазина и си вземи добри гуми.

     

    Къде е този склад, колега?

     

    Някъде до Драгичево, долу на Шел-а. Ако искаш дай си е-майла да ти пратя цените които те ми пратиха за размер 205/45/Р16. В е-майла има адрес.


  6. Абе пичове някой от вас имал ли е ауди???Питам щото аз имах доста време 2.0 със сменен разпр.вал,къса кутия,окачване и т.н.,беше около 140к.с. и като знам как върви ловя бас че куатрото е по слабо.След аудито си взех д15б2 4ген и хондата беше значително по пъргава до около 140,като имаше някои леки подобрения.Не знам как върви англичанка,но една пипната д15б2 ще го бие на 400м,ако аудито е сток.Или може би моята хонда е била ненормално бърза щото съм се пускал с доста коли и доста съм ги бил на 400м.

    Може и неква ъпгрейдвана версия да е била. :starwars: Аз съм се пускал на летящ старт с Ауди 1.8 моно и го бих много лесно. Въпросният двигател на Аудито на твойта приятелка е 1.8 20 клапана, и такова бия с Д15Б2-ката. Както казах, вместо да си чешеме пръстите тука, по-добре се пусни и кажи. И аз не харесвам VW Group но всичко си има граници. Най-малкото, че ако шофьора на Аудито е слаб, естествено, че може да го биеш и с Рено Клио ;) Ма ако е пич и има някакъв опит с драг, аз гласувам за Аудито.

  7. Та въпроса ми е какви ще са последиците. То много такива теми има но реших и аз да питам. Чакам си амортисйрите кони да ми пристигнат монтирвам ги и ще се пускаме но преди това да разбера и вашето мнение. Значи моята кола е Хонда Сивик 96-а англичанка D16Y3 113hp може да се каже че е сток, нищо съществено не съм правил по нея освен иридиеви NJK. Аудито също е сток но е 2.0 140hp quatro карано е предимно на гас. ако някой се е пускал с такова ауди да каже впечатления ;)

    Вярно нещо се увлякохте в мечти. Куатро е, по-мощно е, англичанките не са толкова бързи като 5-тата генерация...Не те виждам изобщо. Да не казвам, че с Д15Б2 Астра Гси 115к.с. на 400м ме бие с една кола. А тва Ауди е и 4х4 и е 140к.с. Най-добре - пускай се и кажи резултата. Тука само ще чупиме клавиши в безмислени спорове. Това Ауди може да го биеш само по разход на бензин... :starwars:

  8. Продавам си музиката:

     

    Pioneer DEH-3700MP - ( може малък коментар ), купуван е нов от Авител преди година и 2 месеца. Пазя му всичката документация, кутия, паспорт и т.н.

    http://www.comparestoreprices.co.uk/car-cd...r-deh3700mp.asp

     

    Blaupunkt GTA 4 Special - 90лв - 4 канален усилвател. Нов е 149лв, цената е без коментар. http://www.pazaruvaj.com/avtousilvateli-c3...l-p1229462.html

     

    Sony Xplod 6x9 - 50лв - елипсите са на година и половина, внесени от САЩ. За цената си са просто перфектни. Цената не подлежи на коментар. http://12.4.198.133/S-3QkY3Y57uqy/cgi-bin/...mp;I=158XS6940H

     

    Hertz DSK 165 ( пищялките са Magnat - ) - 60лв - Компонентна система 16.5см. Нова струва 109лв. Пищялките изгоряха ( както се оказа DT40 на Hertz не са много сполучливи ) и ги заменихме с пищялки Магнат. Имат си кондензатор на тях. Струваха 59лв в Тояга. Цената от 60лв е за цялата система.

     

    Hertz ES300D - 100лв - нов е 159лв ( може и да е по-евтин вече ). Двунамотков доста приличен суб за цената си.

     

    Кутия за Херц-а - 30лв - с тази кутия слиза доста ниско, свири много добре в нея. 4-та кутия, която му правихме след експериментите в какво свири най-добре. Обем 60л, паралелепипед. Кутията е от масивно дърво, не ПДЧ или МДФ. Няма вата от вътре, но може следващият собственик да я облепи. Има 80мм разгъващ се бас рефлекс ( 15лв ме щипнаха в Авител ) А


  9. Момчета има раздел Купува/Продава. :hondarulez: Ако не сте разбрали от поста ми, коли от БГ не искам. Сам ще си вкарам колата. А на колегата V-tec, предпочитам турбо конверсия, не си падам много по атмосферките. Интересуват ме конкретно тези два двигателя - Н23 и Н20. По принцип до колкото знам има разлика във цената на киловат в зависимост от разликата над 163к.с. Примерно, за мощност до 200к.с. чух че се плащало по-малко, за над 200 повече. до колко е вярно това не знам... Това е защото не ми се плаща акциз от порядъка на 5-6к за кола на 15 години... Все пак ако някой има достоверна информация колко е доплатил или колко се доплаща за Н22 - ще се радвам на отговор!


  10. Yokohamata e 228лв/бр за посоченият размер. Разликата между нея и останалите гуми от посоченият размер беше 20-на лева. И ми казаха, че това е цена от магазина им. Ако отида в склада щели да ми дадат отстъпка. Ако има повече съгласни във форума, може да купим повече гуми и да се пазариме за по-голяма отстъпка. Какво ще кажете?


  11. Идва време да сменям гумите с летни. От Боряна груп ми отправиха много добра оферта и се спрях на два модела с размер 205/45/R16:Yokohama Parada spec-2Nitto Neo Gen Та, знаете ли къде има тестове и сравнения на въпросните гуми и коя бихте предпочели? :hondarulez:


  12. Здрасти... имам 4 джанти с гумите и ми трябва място да ги складирам.Там където са в момента не може да останат повече, а аз не разполагам с такова място.Ако някой може да помогне да каже на лични.Мерси :thumbs:

    От къде ги гепи? :bow: Аз съм от Костинброд, ако ти се занимава, дай ги при мен, мога да ги сложа на тавана на къщата ми, ако те устройва.
×
×
  • Създай нов...