Jump to content

VIGOne

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно VIGOne

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna
  1. Самата кола е сива на цвят, ама е матирана, не е лъщяща. Стоповете и те са направени с леко сив мат, боядисвани ли, пръскани ли, не знам . (Влез в профила ми имам снимки на колата и стопа) Така я купих от автокъщата. Сега като си купя нов единия ще лъщи, а другия ще е матиран. Явно, че трябва да намеря, някой да ми го изчисти този матирания и после и двата да ги направя едни и същи. А колкото до моргите ...., обикалях и никъде няма такива стопове. То като цяло колите от този тип са много малко във варна, а сигурно и не само тук.
  2. Здравейте! Имам Хонда сивик 7-ма генерация 2003г. Счупих си единия стоп и сега трябва да си купувам нов, но проблема е, че са матирани. Въпроса ми е как да да си матирам нови стоп...., със спрей ли, боя ли???????? Аз съм от Варна, от къде мога да си взема спрей или боя за целта?????
  3. Здравейте! Имам хонда сивик седма генерация. Имам проблем с жабката, механизма й нещо не е в ред. Като мина през някоя дупка и се отваря и много ме дразни. Някои има ли представа дали тези механизми могат да се сменят и ако да от къде мога да си взема такъв????????? Благодаря предварително!!!
  4. Да явно, че наистина няма борд.комп......, ма***та му, количката си е супер, здрава , запазена, поддържана...., това да и е проблема!
  5. Здравейте Наскоро си купи Хонда Сивик 7-ма генерация 2002година. В обявата в нета и в самия салон пишеше, че колата има бордови компютър. Въпроса ми е как се използва????? На таблото има малък дисплей на, който показва километрите и на който би трябвало да показва моментния разход и т. н., но на лостчета няма никакви бутони или нещто подобно с което да го управлявам този бордови компютър или поне аз не ги виждам. Някой има ли си идея за какво става въпрос и как се работи с борд. комп.??????????????????? Благодаря Ви предварително
×
×
  • Създай нов...