Jump to content

Naiden_Chervenkov

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Naiden_Chervenkov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Здравейте!Предстои ми смяна на 4-те амортисьора и се чудя каква марка да избера.Проверих за каяба 165лв. за преден и 130 за заден. Токито - преден за 110лв., за заден не съм питам, но едва ли ще е по-скъп. Монрото е 140лв. преден, заден също не съм питал.Проверявал съм предни само, защото мислех, че само те са за смяна, но уви и задните са за подмяна. Кой ще ми предложите? Към подмяната на амортисьорите сменят ли се прахоуловителите и тампоните, понеже единия тампон само е 50лв. - тези които вървят заедно с каябата?За тампоните питам, защото ми казаха , че не се сменят, което ми се струва нелогично. Но ако е вярно ще е супер. Все пак това са си 200лв. само за тампони.Проверявал съм за рециклиране на амортисьорите - за 55лв. на брой, но без никаква гаранция колко ще издържат. За втора ръка са по 50лв. на бройка, но и там не се знае в какво състояние ще са. Така че предпочитам да дам повече пари, но поне да е сигурно, че утре няма да се налага да ги сменям с нови.
  2. След почистване на дюзите колата работи перфектно, както си беше и преди.
  3. Не е компютър, ангренажния ремъка си е наред, инжекциона има захранване. Дилемата продължава.
  4. Здравейте!Имам следния проблем:Преди коледа, когато беше големия сняг целия двигател се беше набил със сняг и след като по изчистих двигателя колата запали, но работеше на 2-3 цилиндъра и така и не се оправи след 15 минути работа с поддържане на газта. И след нова година реших да я закарам да ми я оправят. Закарах е на майстор и той каза не мога да ти помогна , най-вероятно е нещо електрониката или газовото дава проблеми ( с обикновенно газово е ). След като я взех пак пробвах да запаля, но от тогава даже само върти стартера и не пали, а преди поне палеше. Закарах я на друг майстор и той дига ръце - казват че са проверили компресията на цилиндрите, кабели, свещи, делко, бензиновата помпа, има и някакво реле за бензиновата помпа и то е проверено, откачано е и газовото,за да не би неговата електроника да дава проблем, и пак не пали, и се съмняват да не би компютъра да прави проблем. И сега може би ще търся трети майстор да я гледа, но какво толкова може да и има, че да не могат да открият проблема.Помагайте и давайте съвет от къде може да е проблема или поне при кого да я закарам, че да ми свърши работа? от Варна съм.Благодаря предварително!
  5. Здравейте на всички Нов съм във форума и от известно време се ровя и чета най-различни теми.Харесал съм си един акорд 98- година 5 генерация, колата се намира в София, и искам да ми предложите сервиз (съответно и адрес), където да я погледнат - да я закачат на компютър, преглед на двигател, скоростна кутия и ходова част - цялостна диагностика.Ако знаете и горе долу как вървят цените на диагностиките може да ги споделите.Благодаря на ВСИЧКИ отзовали се !
×
×
  • Създай нов...