Jump to content

M_I_T_A_K_A

Фен
  • Мнения

    543
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от M_I_T_A_K_A


  1. Добра среща се получи. Имам малко проблем със снимачната техника и не мога да смъкна снимките, но и други хора снимаха и може те да пуснат каквото са заснели. Дано срещите стават все по многобройни и така като гледам има надежда това да се случи.

    • Нагоре 2

  2. Продавам 16” джанти 4х100мм ,ET 35,6.5J МАК ВАЛЕНО МИРЪР и гими Michelin exalto pilot(195х45). Джантите и гумите са закупени чисто нови! Джантите са от Маргел София. Нямат драскотини, изкривявания и износване на гумите. Като нови са!

    Цена на комплекта 1100лв.

    Цена на джантите 900лв, на гумите 350лв.

    Възможно е договаряне!

     

    Снимки:

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

     

    Телефон за повече информация: 0886/558086 – Александров.

    • Нагоре 1

  3. И тази свърши за жалост... видях се с много познати и се запознах с много нови хора. Искарах си перфектно за което благодаря на всеки, който е спомогнал за това под каквато и да било форма. Поздрави.п.п. Ако модераторите ми позволят искам да питам нещо в тази тема. На палатковия лагер взех един чук от едни момчета но после неможах да ги открия да им го върна и когото и да питах дали е давал чук и да не си го е получил обратно, всеки отричаше. Моля ако собственика прочете това, да се свърже с мен на лични за да мога да му го пратя.

    • Нагоре 1

  4. Момчета имам предложение за вас, но предлагам да го обсъдим на живо. Примерно утре 05.07.2011г. (вторник) да кажем около 20:00 часа на обичайното място (паркинга на тв. кула) И без това не сме правили месечна миналия месец та сега да я направим. Предполагам, че до тогава ще сте свършили работа и ще можете да дойдете. Предложението е интересно, но ще ви кажа там :) Малко в последния момент пускам темата, но се надявам да я видите и ако можете да се обадите на хора на които имате номерата. Поздрави.


  5. Ето 222 снимки и от мен ;)https://picasaweb.google.com/117722845740948433839/2011#п.п. Несъм ги сортирал а направо качих цялата памет на апарата и може да има сравнително еднакви снимки, но.... извинявам се за което.

    • Нагоре 1

  6. Бях се позагубил наистина... бях поразредил малко влизанията тук, нещо по едно време доста се беше нажежила обстановката в доста теми... всеки се кара със всеки и.... Сега със служебното возило бях зазимил Хондолиза Прайс доста дълбоко, но се стопли и вече я гллася за боям, че не мисля пак да идвам като на последните 2-3 национални :thumbs1: Гледам вие добре се представяте.... добре, че ви дойдохме веднъж на гости и добре че адаша се блъзна в мен пред Цецо, че да се зарибите така :thumbs1::tooth::)


  7. Мен ще ме включите ли 1 в клуба и после за тениска и аз искам и лепенки ако може:)

    Може разбира се... имам достатъчно за ваички. Ако не ти се чака до следващата месечна, се свържи с мен и ще те уредим, както и всеки друг, който иска лепенки :D

  8. Браво бе... уж съм му свикнал да виждам на първи април друго лого и пак се изненадах :D

     

    Само преди броени минути приключи поредната среща в министерски съвет между превозвачите ,лукойл и правителството.След дълги дебати ,протести и усилия ,целта най-налкая Е ПОСТИГНАТАПубликувано изображениеСлед 48 часа ,ДДС върху горивата пада на 10% ,Лукойл свалят с 13,5% печалбата си и бензина става 1.83/л ,а дизема 1.89/л.ЧЕСТИТА ПОБЕДА БЪЛГАРИПубликувано изображение Честит първи април на всички :D:huh::D

     

    Ама и това е брутална шега... прекалено хубаво е за да е истина... ех ако беше истина... нямаше да си гасим колите :D

  9. ооо има има.... ама се скатават;)

    Абе има наистина, но нещо спортния дух тука не е много голям май... Еди държи здраво фронта, но.... Има и един несериозник тука дето от една камара време се гласи да турбинира една ама все не я докарва до там :honda:

  10. Можеш ли да ми намериш другите VTI-ки за замерка?Ами едната вече си се разхожда из града (въпросната която идва снощи до нас) и преди малко пак бях с момчето и говорих с него по въпроса, но в момента не е много навит, но нищо не се знае. Други 2 за които знам освен дел сола който си бил снощи и 6-тата хеч. И двете са седани, но едната е на трупчета бес задни гуми а другата не я кара голям ентусиаст и.... Остава на Яшо, но ще видим какво ще каже малко по натам във времето. Евала за колата.. наистина върви здраво ;)


  11. Било е интересно значи тая вечер... и аз трябваше да присъствам, но имах гости (собственика на една от другите VTI я беше извадил и я докара до нас) Дайте да видим видио. Тая алфа не веднъж съм я засичал из града и върви здраво. Евала за ентусиазма и труда по нея :D

×
×
  • Създай нов...