Jump to content

annie

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

21 Neutral

Относно annie

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Opel
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. ахахахахаха, дакръстя се да не ми се случи. А има големи пичове там, но Спасов омазва всичко само с едно изречение. Благодаря, дано с новата кола всичко е ок.
  2. Здравейте. Отдавна не съм писала. Тъй като бяхте безкрайно мили и отзивчиви с мен, сметнах, че е редно да ви информирам какво се случи.Оправих си колата. После имаше още драми. Накрая ми писна. Ама много.Та към г-н Пепи Спасов, понеже знам че чете, имам две неща.1) По статистика постът ми има 1000 уникални посещения. Може би 1% от тези хора да се е отказал да си купи кола от вас, заради вас, то сметката е лесна. Aз се и запознах с една част от тези хора Бяха благодарни.2) Заради вас, г-н Спасов, продадох колата ми. Оказа се, че за да направя нещо си, трябва да мина през офиса ви, т.е да ви срещна. От това ме втресе. Сигурна съм, че и вас ви втриса от мен, разликата обаче е, че аз давам парите. И си купих нова кола. За двойно повече пари. Но друга марка. Та във фирмата ви работят прекрасни хора, а не ги цените. За смека на това г-н Спасов е там и той е в ролята на човекът, който взима решенията. Защо? Не знам, ваша си работа. В заключение - не е случайно, че не ползвам главна буква при "Вас". Не ви уважавам, г-н Спасов. Просто съм възпитана.Case closed.
  3. малко наизуст но 10-12 зима, 8-9 лято
  4. Не. Естествено, отбелязвам фактори като климатик, трафик, 1,3 двигател на тези кг, но разход 5 е давала само на извънградско.
  5. Колата е купена от Бултрако, те са първи собственик.
  6. Към Player101 - снимките са на една и съща схема, втората снимка е продължение на първата. Към ADH-Honda моделът е като на снимката, качена от теб. Според г-н Спасов OPDS означава occupant PRESENCE detection sensor, a не occupant position detection system, което имам на официален документ how funny is that. OPDS наистина отговаря за страничните възглавници. Ето защо така и не разбрах, защо ми беше размахван лист с описанието на OPDS, след като това няма никакво отношение към предната възглавница. Така или иначе се радвам, че обсъждаме и това. Защото за мен се избистрят нещата, но за съжаление не от Спасов, който е редно да ми го обясни, а все пак съм му дала прилично количество пари за колата, а от вас.
  7. Нене, не мисля, че се заяждаш. Напротив. Интересно ми е. Ами казано ми беше пак от г-н Спасов, че колата е за европейски пазар.
  8. ето линк за снимките https://picasaweb.google.com/115615651998579768994/ruuwwFказват че, след като нямам OPDS то колата не знае там има или не човек. След което обаче се яви този суитч. Също така когато попитах "как така колата не знае, че там има/няма човек, то тя реагира и започва да пиука, за да сложа колана. Значи все пак колата знае там има или няма човек." Отговориха ми "това са различни системи". Излиза, че Хонда са решили 1 път да имат суитч ако има човек да свирка, та той да си сложи колан, но има и още някакъв имагинерен, който да решава дали има човек или не. Малко объркващо. Хем да има 2 суитча, хем да отговарят за различни неща, хем да отговарят за едно и също, хем го има в схемата по рамата, хем не участва в процеса.... аз ли съм луда....
  9. Горният менюъл е за колите в САЩ, те имат OPDS, нашите не. OPDS е това, за което говориш (за преценяване дали е дете, дали не, опцията за изключване и т.н).И все пак, дори следейки този американски менюъл - обърнете внимание - там пише за праговете на активиране на възглавницата, в зависимост от колана, но не и ако там няма човек. Описаното и очертаното в менюъла е за случаите, в които НА СЕДАЛКАТА ИМА ЧОВЕК.всъщност... това е информация, която имам от г-н Спасов, та вече не знам.
  10. Ок, мога да ви покажа нещо интересно: Предполагам забелязвате "front passenger's seat sitting switch"
  11. Това е от менюълът за щатите. И през това минах Не отговаря обаче на въпроса защо се отваря тогава другата, на пътника, в случай, че там няма никой (това за очертаното). Долният текст липсва в менюъла за коли за Европа. Колите в САЩ са оборудвани с OPDS система, нашите не. Сладкото в случая е, че след като разбрахме за OPDS-а г-н Спасов я кръсти както му звучеше добре, а всъщност името в абревиатурата е съвсем различно. Към ADH-Honda, колата се работи в друг доверен сервиз в момента.
  12. Към ZAPPA:D Цитатът е не заради качествата на колата, а заради качествата на всичко след това Нямах идея, че "бултраковци" случаят е толкова коментиран тук разбрах го днес, след като получих линк към тази тема.
  13. Привет пак. За ЮбиКо - не съм ги чувала, но Динамик моторс съм. Звънях им с питане, прекъснаха ме и ми обясниха, че те също са Бултрако. На въпроса дали е пипана колата от Бултрако - да, до сега беше пипана само от тях. Преди месеци й работиха ламарините, заради един подпийнал пич на един паркинг. Драмата продължава, да. Но тъй като очевидно (след показаните ми линкове) от Бултрако тук четат ще Ви информирам след като получа конкретните документи. За всяка крачка ще пиша. Точно защото смятам, че колкото и да сме смотани, без самочувствие и т.н трябва да се борим за правата си. Благодаря Ви за интереса и за желанието за помощ.
  14. Съгласна съм. По отношение записването на часове - винаги съм си записвала предварително час, спазвала съм го и с това нямам абсолютно никакъв проблем. Откровено казано записването на час дори намирам за далеч по-удобно от хаотичните притичвания и висенето по опашки. Пламен приемчикът винаги е бил любезен и усмихнат. Искам да ме разберете правилно, не обвинявам за нищо друго, освен за написаното в статията. Нямам никакви други претенции от написаното в статията.
×
×
  • Създай нов...