Jump to content

parvan90

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно parvan90

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 30.08.1990

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Дупница
  1. Благодаря за съвета колега, но да попитам те не са ли всички еднакви сивици от 96 до 01г , говоря за японските хечбеци? А относно купетата, ако не се лъжа купетата най- слабият им двигател е 106 магарици, а аз търсяя под 100 , защото както казах ми трябва икономия, а кото платя 100 кинта данък... ебем ти икономията с извинение
  2. Благодаря. А за частите не питах дали са скъпи а дали има разлика меду частите за японките и англичанките
  3. Добре извинявам се , не грозни , но изключително постни, астрата ми, която е 93г е като майбах отвътре, спрямо японките 6 ген, а по форума има толкова много изписано и са толкова разтеглени нещата, че няма докъде. А исках също да попитам, англичанките с по скъпи части ли са от японките?
  4. Колеги, трябва ми съвет много изчетох по форума, но не мога да реша, бях се спрял на сивик 6-та ген хечбек -1.4 - 75 или 90 коня, но много грозен вътре това е нереално за кола 2000 година да е толкова грозна вътре, затова започнах да мисля за англичанка със същия двигател-1.4, защото колата ми трябва, да е икономична на 1 място , после да върви, едни ги хулят англичанките и казват , че нямат нищо общо с японките др казват, че почти няма разлика! Може ли някой най-накрая кратко , ясно и точно да обясни какви са най важните разлики , какви са проблемите с ангичанките, какви с японките , кои са по икономични надеждни и тнт! Благодаря!!!
  5. Колега, моят съвет е, не се лъжи по коментарите във форума, нищо лошо не искам да казвам за колегите, но най-доброто, което можеш да направиш според мен е, разпитай за някой добър адвокат, която се занимава точно с обжалване на актове, аз съм от твърде далече - Дупница, тук имаме един адвокат, който прави чудеса с актовете, колко акта е спасил просто не е истина. Това е моят съвет дано ти е от полза :)
  6. Благодаря момчета, не ми се сърдете, че съп пуснал тук темата , още съм нов и не знам много много, кое нъде е .
  7. Ако се сложи обикновена газова , да не се вдигне драстично разхода на гориво, ако изобщо може да се сложи де и да не упре напълно колата, защото и без това не е мно коне?
  8. Някой , може ли да ми даде съвет, за какво да гледам и от какво да се пазя при избора си на хонда?
  9. Не не, аз не казвам, че не се вдигат но 15 коня... няма логика само това да е разликата между двете коли
  10. Не знам аз лично малко се съмнявам, че с една гарнитурка хоп 15 кончета отгоре, малко ми е съмнително, твърде лесно е.
  11. Колеги а поддръжката на хондата как е? Едвали ще е по-евтина от на сегашната ми астра, но все пак се надявам да не е много по -скъпа?
  12. Е то какво да ми харесва повече от другата те са 1 към 1, разликата е в 15-те коня, които според темата която ми прати с 1 гарнитурка се оправят. То друга разлика май-няма?
  13. Тоест, е много лесно да минеш от 75 на 90 коня и да взимам смело 75 кониовата?
  14. Здравейте, бъдещи колеги! Реших следващата ми кола да е Хонда , (настоящата е опел астра 1.6i- 75 коня , ако някой го интересува ) , спрял съм се на civic 6 генерация 1.4 is- 90 коня хечбек (японка), но ми изпадна много изгодна оферта за по слабия двигател - 1.4i -75 коня, и силно се колебая дали да не я взема. Искам да ви попитам, като хора с повече опит и познания за хондите, какво ще ме посъветвате, на правилната кола ли съм се спрял, коя от двете си заслужава повече, има ли огромна разлика между двете и тнт? Искам да поясня, че пътувам доста и колата ми трябва да е икономична, не държа толкова на вървеж, колкото на икономия, но все пак да не ме задминават лади и москвичи де :! Очаквам съветите ви, благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...