Jump to content

nex5

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно nex5

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    pobeda
  1. синя предполагам? Моето с с синя тъмна инвица в най-горния край.
  2. От скоро открих че прозореца ми в дясно е пукнат а от вчера имам и едно като натъртено петно по прозореца вероятно от камък от някакъв камион които е изхвърлил ужас ми е направо стъклото притеснявам се кат да не ме глоби колко струва 1 стъкло от акорд 5та генерация ?Искат ми 200лв за турско менте , чудя се да не взема някое стъкло от някоя морга или най-добре да оправя това чух че някои ги лепяли и такива неща ?
  3. Moята кола е с обикновено и много старо газово колата ми е пълна инжекция 2.0 но газовото ми не е пълен инжекцион с бордови комп а обикновено и нормално просто е правено и слагано в италия и е някакво сложно с някакви глупости......не е от зареждачката секи случаи отпред е 100% как да ми го построят наново като на никои не му се занимава...... ако ламбда сондата е отишла няма да карам безпроблемно на бензин...... за кои модул по точно говориш? Както казах газовото е супер обикновенно,по обикновено и старо от тва едва ли има сегашното е ловато.Нямам път към Перник но ако се наложи ще ида до Варна защото ми писна да обикалям по разни маистори.....
  4. в варна знаеш ли добри сервизи колега да ме насочиш към някъде? И колко струва тая простотия долу горе?
  5. Mисля че е ламбда контрол или симулатор но е адски сложно щото никои газ сервиз не му разбира слагано е в италия тва цялото италианско газово!
  6. ...сменяй газаджиите.Тези явно или не искат или не могат да ти отремонтират газовата... при тези обстоятелства аз не бих им се доверил да правят, каквото и да било друго! Нещото което прави проблеми при моята газова инсталация е това на снимкатаhttp://www.flickr.com/photos/65882332@N06/6036206284/ http://www.flickr.com/photos/65882332@N06/6036207666/ http://www.flickr.com/photos/65882332@N06/6035654157/ Става въпрос за това жълтото не му знам името не е изпарителя всеки случаи,ако някои му знае името и дали може да се смени и на каква цена моля да каже.
  7. Заслужава ли си газово нормално не е инжекцион и старо на 15-20г ловато да се смени за инжекция българка или турска с италиански бордови за 600лв?В момента колата харчи прекалено много и тече от някъде газ пренасища се,и ми го предложиха като идея и вариянт също така уж нямало да се запаля с инжекцията уж..... Моля компетентните колеги да коментар по въпроса защото в момента колата харчи към 25литра газ за 100км някъде.
  8. На Лукойл газ колонките вкрават доста масло заедно с газта . На Омв не сьм имал такива проблеми и като сьм сменял филтрите на течната и газова фаза на газта са били абсолютно чисти ,без омаслявания и без твьрди частици. А колега Nex5 ти с обикновена газова ли си или с газов инжекцион? Ако си с обикновенна можеш сам да си регулираш оборотите от изпаритея както те е посьветвал колегата писал преди мен.с обикновена газова съм но не мога сам ходих при газов маистор да ми ги регулира с лавато газово съм регулираха ми ги но пак нещо им стана,не съм зареждал в омв еко и ром петрол..
  9. ами последния път дадох към 100лв за почистване регулиране на обороти и още куп глупости и всичко беше наред известно време.Изпарителя и т.н. всичко е наред може би лукойла заради драмата с лицензите и т.н. правят някакви измами и скапват качеството на газта....... знам ли......моля колегите които забележат някаква промяна при другите бензиностанции да кажат, на мен ми казаха че лукойила били уж най-добре за газ но маи и те са я развалили.......
  10. Напоследък колата се тресе като я оставя на светофарите на неутрална скорост или я спра за престои гледам че на газ оборотите отиват към 700-800 а при бензин са си добре 1000 и нагоре даже и при спрян климатик и радио и без фарове пак така... едва ли е от акумулатора ходих да ми регулират газта преди време няколко седмици оправиха ги но явно е било само временно или е просто от самата газ аз зареждам в лукойл винаги но нямам представа дали е от това.......... когато ми регулира изпарителя оборотите бяха добре към 1000 и нещо но сега пак са влошени........
  11. Утре ми предстои покупка на кола ще мина към варна и ще се ходи към Бургас най-вероятно,за съжаление всичките ми познати са заети и нямам с кого да отида и не разбирам и от коли.За това съм склонен да платя на някой горивото от Варна до Бургас и допълнително като гледа колата да му платя още някой лев там колкото се разберем защото искам да е читава,много ви моля надявам се някой да се съгласи.........предполагам към 10 , 11 най-късно ще се тръгне от Варна.Аккорд 5та генерация бензин англичанка е колата. Моля пишете в темата или още по-добре лс за да се уговорим остават малко часове до 10;00 сутринта утре.
  12. В Бургас каде е най-добрия сервиз на хонда от неоторизираните става въпрос ?
×
×
  • Създай нов...