Jump to content

djiga

Фен
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно djiga

  • Ранг
    газифициран
  • Рожден ден 12.04.1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Елхово
  1. На студен и на загрял двигател пали от раз.Не пали само на полу студен.
  2. Главното реле съм го презапоявал.Пък и то правеше номера и при загрял двигател.На бензин се чува цъкането и бръмченето от помпата.При обръщане на газ с три релета се изключват двата инжектора и бензиновата помпа.Колата прави чалъми само при полузагрял двигател.Иначе двигателя работи равномерно.
  3. Здравейте.Да обясня по подробно.Няма значение дали съм на газ или бензин.Прави го и при двете положения.Няма значение колко е студено сутрин,докато врътна и пали.Дома на детето е на един километър,спирам там.Гася,след две минути въртя,ни вопъл, ни стон.Даже не се опитва да припали.След три въртенета от по пет секунди изведнъж пали.Та въпроса ми е на какво може да се дължи това?
  4. Абе и аз съм натискал на много коли,знам как са твърди Обаче си мисля,тези клапани дето са по тънки,да не би случайно да им трябва по малко сила.Явно има проблем,ще се търси решение.Благодаря за отговорите!
  5. Здравейте колеги.Искам да попитам,възможно ли е да са ми се размекнали или смачкали пружините на клапаните.Питам защото с пръсти мога да натисна надолу и да освободя тарелките.Това нормално ли е?Ако някой знае колко е височината на извадена пружина,да сподели да премеря.
  6. При мен се беше прекъснал захранващия кабел точно до куплунга на вратата.(преди да разглобяваш вратата провери ходи ли ти ток до куплунга от външна страна)
  7. Много ми е далече,1000км. е идване и прибиране...ама май ще се наложи като гледам
  8. Извинявам се предварително,че ви пиша в темата.Ще ви прозвучи малко смешно,но все пак да питам.Трябва ми някой от Враца с много свободно време и желание да помогне.Преди 5 години купих една Хонда от инвалид с генерално пълномощно.Сега искам да я прехвърля,но нотариуса ми каза,че ми трябват и две декларации за продажба на автомобил.Та въпроса ми е ще може ли някой да ми направи тази огромна услуга да отиде с някой ваш нотариус при инвалида да ми ги извади.Плащам всички разходи че и отгоре.Ако някой се съгласи допълнително ще му дам адреса.Благодаря за вниманието
  9. Единствения плюс за BMW-то за мен е че купето е обезшумено.Иначе за вървене Honda...
  10. "ПРАВИЛНИК за прилагане на Закона за движението по пътищата": ...... Чл. 12. Моторното превозно средство не трябва да има отвътре или отвън каквито и да е предмети, които намаляват видимостта или отвличат вниманието на водача, както и предмети с остри изпъкнали ръбове или части, които представляват опасност за водача, пътниците или другите участници в движението. Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила. .................. "Закон за движение по пътищата": Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. (2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
  11. Щом вдига обороти,а не ускорява значи е съединител !
  12. Понякога ако не работят свещите,искрят кабелите(няма консумация)
  13. До платката с бушоните,хванато за гредата на колата: А спойките трябва да изглеждат така:
×
×
  • Създай нов...