Jump to content

BOSTONIAN

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно BOSTONIAN

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    София
  1. Колеги,откъде мога да си купя съединител Exedy,по възможност от фирмата вносител?Рових се в търсачката,но не успях да намеря инфо.
  2. Колеги,спешно ми трябват данните за 14X5,5J джанти,по точно колко ви е центр.отвор и офсета.Карам англ.сивик.Знам,че междуболтовто разстояние е 100мм.Благодаря предварително!
  3. Колеги,моля за мнения,че не се търпи вече.Ситуацията е следната:След два последователни реглажа на предния мост волана чуствително се втвърди.Направих си реглаж,но волана се оказа леко накриво,което ме накара да направя втори.След корекцията осезаемо се чуства твърдоста,а сега през лятото с изпотени ръце си е за пребиване.Предложения?!!П.С:1.бях принуден да сменя хидравличната течност с такава от Хонда(Бултрако),но никаква промяна 2.воланът се прибира след завой,но доста тромаво.Даже веднъж щях да направя обратен
  4. Да,това е добра идея 1net,но това за което си мисля е ударена Хонда от Герм. за 1000 евро.Всичко си е ок.по двигателя,но не знам колко ще ми стъпи транспортирането.Всъщност това е предмет на друга тема.Доколкото разбирам щом купетата са еднакви няма да имам проблеми!?
  5. Е колеги,как мислите,колко трудоемко е и дали трябва да сменям и полуоските,щото ми се струват различни.Идеята ми е на английския си хечбек да махна двигателя си D14Z4,90h.p,който иначе си е на 65000 км.,и да си взема D15Z8V-tec,115h.p ,което е пак от англичанка доколкото знам.Ако някой е правил подобно нещо нека да сподели,за тия които не знаят пак да казват Забравих,карам англ.сивик 2000г.,сребриста фурия.Чакам мненияяяяяяя,че немам търпение в тая жега
  6. Здравейте колеги,моля за предложения за сервиз,където да ми сложат аларма,колкото да отбия номера пред застрахователите,че мина времето,когато можех да я застраховам без алармето.Благодаря предварително. П.С :Миналата година някви многознайковци така бяха объркали пежото на майка ми,че когато отидох да го взема,единия ми вика"Абе ,нещо бензиновата ти помпа блокира,ама не от мен тоя проблем."И си викам на акъла Що не ти .....
  7. Rust,минал си тънко.Единственото което намерих е в Автохелп,за англ.сивик след фейсл.,предни лукас за 108лв, ,за задни дисков.накладки 50лв.Предполагам за тази цена да са истински,не съм пазарувал до сега от тях.
  8. Проблемът е следния:при реглаж на преден мост воланът стана по-натегнат.Възможно ли е това да стане от пренатягане на кормилните накрайници.Доколкото знам само от там се регулира сходимостта на колелата.Знам със сигурност че не са пипали рейката.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...