Jump to content

Coccolino

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Coccolino

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. ЗдравейтеПоред моя опит и наблюдения по всичките автомобили които съм имал:Газта има една полза - евтина е!!Има обаче доста последствия от нея - свещите работещи добре на газ не работят добре на бензин (често). Принудителното пълнене на системата с нещо което не е за там. Отлаганията които се получават по пълнещата система и клапаните. Не на последно място необходимостта от средства за самата газова. И това което най-много куца винаги - колата с газова има нужда от повече внимание и съобразително ползване (масла, свещи, палене/гасене на бензин, центровки .... )Личното ми мнение е да не си взимаш кола с газова(ако не е фабрично с такава).Разбира се ти си прецени, ако искаш да пестиш пари - вземи с газ (въпреки, че не е гарантирано по-евтино)Успех!
  2. Извинявам се! Ядосах се на подигравателното мнение на колегата Питбулс Иначе критиката е получена и се извинявам отново! Успех! Намира се в/у задната страна на скоростната кутия като погледнеш в посока от двигателя към с.к. се вижда един датчик (датчик на Хол) леко в ляво малко по-надолу има една дупка (6,5мм) Само да добавя там има още една дупка, но е по-голяма и не може да се блокира маховика през нея, за да сте сигурни, че сте в правилната дупка като чукнете вътре трябва да се чуе един звънтящ звук - подобно на камбана. Та тава е....!
  3. Това с боята ще го оставя за автомобилите които нямат белези. ако изобщо има такива - хората са измислили как се прави. А иначе намерих си я и си направих центровката - върви като бит пе****ст, не пуши, разхода спадна ;) Който иска да пише ще му кажа къде е Успех
  4. Здравейте!Имам проблем със нужда от спешно решение, моля помогнете!?! От скоро имам Хондата и съм много щастлив, защото отдавана искам да карма дизел особено в Сивик!Проблемът - не съм вързан в ръцете и поназнайвам за двигателите, та реших сам да си сменя ремъците и ролките (с приятели разбира се) и стигам до момента в който трябва да поставя маховика в определената мъртва точка. От всичко което изчетох стана ясно, че трябва да поставя един метален " прът" (18g 1523) някъде по скоростната кутия за да блокирам маховика и да си наглася останалите белези ( разпр. вал и ГНП) .... ОТ ДВА ЧАСА НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ВЪПРОСНОТО МЯСТО МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ - ДАЙТЕ СНИМКА, ЧЕРТЕЖ ... ОПИСАНИЕ КЪДЕ Е! ИМА ЛИ КАПАЧЕ, БОЛТ ..... или нещо което да я покрива и аз да не мога дая намеря.Благодаря предварително!!
×
×
  • Създай нов...