Jump to content

Bobkata34

Фен
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Bobkata34

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Честит трети март на всички Българи .
  2. От тези аз бих избрал Йокохамата ... Но аз да си кажа моито мнение - Мишлен.
  3. Да ти кажа няма застраховател който да ти даде 100%. А сервизите се избират от застрахователя. Дават ти един списък и ти от там си избираш. А ако си правиш каско намери си някой приятел, познат или агент който не работи в офис защото ако недай си боже стане нещо после може да съдейства за застраховката.
  4. Искам само да кажа като копувате коли от щатите много внимавайте. Там често се наводняват. Ако е евтинка и е пребоядисана или претапицирана изцяло според мен е изкарала една добра баня!!!
  5. Ей тамън онзи ден един чичко полицай с тия глоби ме плашеше !!!!!! . Според мене за да има ред трябВа да има строги наказания, но и да има и кЪде екстремистите да изпускат парата. Ако вземат да направят една хубава писта някъде, да могат хората да дават газ на воля, ще е супер. Хем пари ще изкарват от нея, хем няма да има толко изцепки на пътя.
  6. филми много, жанрове много ... гледаи БСП (Бесни Стари Пенсии) или А отборт. Много са добри
  7. Спокойно пичкове и ние някои ден ще се добереме до такива играчки. Само според мен обаче излиза по-евтино да си купиш НСХ отколкото тия дребни играчки
  8. Занимавам се с аксесоари за коли. А да не забравя и тежести за баланс на гуми
  9. Аз единственно мога да кажа добра дума за Мишелин. Само такива гуми ползвам. Изкарват повече време, седят по добре на пътя и вече не са чак толко скъпи.
  10. според мен има някои ненужни правила но като цяло форумчето си е добре за разлика от други.
  11. И според мен може да е претърпяла наводнение и за това да са я претапицитали и пребоядисали.
  12. Аз имах подобна случка на Ром Претром. Заредих колата до горе и цила седмица си "подпръцваше" после. За момента иначе съм най-доволен от ОМВ каточели.
  13. Старата ми кола беше с газова оретба на БРЦ (инжекцион) и бях много доволен. От БРЦ казваха че с оптималните настроики разхода се качва с 15% разхода на газ и мошността пада с 10%. Много бях доволен но цената и беше доста голяма (2200 лв.) за Опел Омега 2.5 V6. За някоя хондичка с 4 цилиндров двигтел ще е около 1500 лв най вероятно.
×
×
  • Създай нов...