Jump to content

AllexDJ

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно AllexDJ

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Бавно да него засече радара :)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Япония

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Попринцип има доста хора винаги.. особено сега като се по затопли!Макар ,че никой не пише никъде хората си знаят сряда 19:00 чеса.Доста често се уговаряме по телефона ,както за сряда така и за доста странични мероприятия .
  2. Здравей колега интересъваме рейката хидравлична лие и дали сия продал!

    Търся си здрава хидравлична рейка за 6г :) мерси

  3. Момчета има и в Пловдив кой да напраи на човека колата! стига сте го пращали на другия краи на БГ!има двама човека които се занимават с компиутри на хонди в Пловдив ... пич звънни на пламен тои е нашия фаворит за региона!0888987571 Пламен тои е шампиона на Таим атака ! или се обади на алекс и тои се занимава с настройки...
  4. Бат Емчо Копон имаше единстено при палатковия лагер на пистата! Прегледай анимките на BLEIN MONO Тои е снимал голяма чяст от копонясването което направихме :P:P На мен лично най- ми хареса когато слет като попиинахме стабилно решихме да запалим колите! И в 0:55 минути започнаха да ехтят околко 20-30 прекъсвача ... в продължение на 35 мин :D:D давахме Яко ГАССС
  5. Администраторите и модераторите не са баннали Пловдивчани и асеновградчани ! А ние баннахме тях п.п. чакаме Ивоновците в сряда , за реванш!
  6. Момчета аз не разбрах сега какво стана с 2мата човека заради които е темата ? Алекс и ролин какво са се разбрали .. защото само единия пише (ролин) а алекс знаели вопще ,че е придизвикан и има тема за това ? може човека да е зает гледам ,че не пише ?!
  7. Здравейте! аз съм нов из форума ,но добре запознат с хонда . и немога да разбера какъв е спора тук ? ще копирам само малко информация от Уикипедиата и ще попитам пак . да речем че тази кола на Алекс е достигнала - D15B Vtec [*]Power : 130 hp (95.4 kW, 130ps) @ 7000 rpm [*]Torque : 106 ft·lbf (14.1 kg/m, 138 Nm) @ 4800 rpm европейските прелюди са H23A2 160 PS (118 kW; 158 hp) & 154 ft·lbf (209 N·m) все още немога да разбера какво сравнявате ?! при разлика 30 конски сили и 70 нютона какво трябва да се случи ?
×
×
  • Създай нов...