Jump to content

VMG

Фен
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно VMG

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Botevgrad
  1. Здрасти колега. И аз имам същия проблем само ,че аз съм с 5-ца хеч.Според мен проблема е в самия механизъм , нещо се износило или по някакъв начин се е получило някаква кривина.Моя люк, за да го отворя нагоре, трябва да го бутна първо с ръката и след това от копчето ,иначе само цъка моторчето!
  2. Колеги,аз моя сивик му намазах калниците с боди 777 ,кутията дали има и 10 лв.За 4те калници изразходвах почти една кутия.Първо я минах с водоструйката, изчаках я да изсъхне и след това стабилно мацане с четката.
  3. това го направих но проблем се оказаха 2 от 6те винтчета и сега се потя върху тях прецакаха се главите им
  4. Колеги има ли някой от вас, който е свалял шибидах на сивик 5ген хеч ,да обясни как става, че в търсачката ненамерих такава тема?
  5. http://vbox7.com/play:d2d3a29f:o:o:o:o:o
  6. С новият ауспух сигурно е много яка, браво за труда!
  7. Някой знае ли как се махат тези клипсове?
  8. А можеш ли само да ми кажеш как се сваля пластмасата която покрива механизма наи вече тапите под стаклото как се вадят?
  9. Проблема е следния.Днес докато карах в дъжда от чистачките се чу някакъв удар и спряха.Пробвах да ги включа отново ,но нищо.Като се прибрах ги пробвах на ръка да ги поместя ,оказа се ,че се движат свободно което май нетрябва да е така.От доста време чистачките се удряха в долната пластмаса и в горния ръб на стъклото . Ако някой знае от какво може да е проблема да пише колата е сивик 5 ген хеч.Благодаря предварително!!!
  10. VMG

    honda civic aerodeck

    Здравейте колеги!Искам да питам какво ви е мнението за HONDA CIVIC AERODECK като подръжка, разход на гориво, кой двигател е по добър и т.н. ,понеже много ми допада на външен вид и предлагам на баща ми да си купи такава.Затова който има такава или знае нещо за нея да пише!Благодаря предварително !!!
  11. Здравейте колеги!Сутрин като запаля колата много трудно ми се превключват скоростите става на въпрос за втора ,четварта и задна,като задната хърка при включване.Понякога този проблем се появява и при първа скорост но по-рядко.Колата е СИВИК 5хеч 1.3.Интересуваме проблема дали е в синхронизатора на скоростите или съединителя създава тези ядове,или проблема е от нещо друго.Благодаря предварително!
  12. За Ботевград има ли начин да стигнат 2 стикера?
  13. Колега проблем ли е това че съм попитал търсих за цена но не видях
×
×
  • Създай нов...