Jump to content

nyagolov

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от nyagolov


  1. супер информация ..благодаря :) кофти с тази навигация...всичко минава през нея и климатроника...и ме е страх да не се прецака нещо дисплея и от там всичко умира...ти какво би избрал с навигация или без ...и accord diesel на 150-160 000 км ок ли е или трябва да тарся по-малко км ???


  2. мерси много ...а сега да питам друго ...чудя се дали да е с навигация или не ...на дали ще работи навигацията в балгария и дори и да работи дали ще я използвам... най-вече да свети там нещо и за CD и DVD-то...удобна ли е за използване навигацията и дали няма да ми създава само излишни проблеми??...дали питам тъпи вапроси ??


  3. пичове за сефте влизам ...много полезна информация има тук:heart: рашил сам да си купя accord 2,2i-cdti само не мога да разбера ..едните километражи светят целите червено-оранжево... не ми харесва ...а другите са бели с червени стрелки...мислех си че са почнали да ги правят след определена година ..но не е така ...после мислех че само executive са с бели километражи но и това не е така ...имам чуство че от хонда са си ги праскали ей така както им дойде ..тоя с бял другия с червен :heart:) някои ако знае нещо да сподели

×
×
  • Създай нов...