Jump to content

Andrey Mitev

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Andrey Mitev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CIVIC D16Z7
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги лъснах IACV и FITV,тъй тъй бях разглобил всичко лъснах и дроселовата клапа и двигателя заспа.Няма форсиране работи идеално.Който прави подобна процедура да провери маркуча който идва от главата и влиза в FITV и след това в IACV да не е запушен.Моя беше задънен и не пускаше антифриз.И поради това не може да се стопли FITV и от чистенето няма да има ефект. УСПЕХ
  2. Написал си, че става дума за D16Z6, а това значи, че и при теб е същото. Колектора малко се различава, но се намира на същото място като и при теб - под дросела. Относно IACV точно там е разликата - при немските коли е стъпков мотор, докато при хонда е клапан които се управлява от електромагнит. Относно твоя проблем, имах предвид FITV - което е клапан които се управлява от температурата на антифриза и се грижи при студен двигател да подържа по-високи обороти.Edit: Имаш и двата клапана - IACV и FITV.Благодаря колега.FITV не сам го видял.Утре ще видя и ще го лъсна и него.А IACV което се намира от към предното стакло съм го лъснал с спей за карборатори.Но засига ефект няма.
  3. Благодаря колега.Мойто не е FITV а IACV.Ще го лъсна хубаво и дано има ефект.
  4. Не става вапрос за заяждане.Гледах снимките които ми прати,но мойто не е същото.Най вероятно е IACV.Принципа е като на немските коли с ел.захранване движи бутало само дето се топли от антифриза.Ако за него имаш идеи кажи.
  5. FITV клапан или стъпково моторче няма значение.Сетил си се за какво говоря.Благодаря ти за информацията.Ще я исползвам.
  6. Колега почисти си дюзите.Голям ефект има.
  7. Сутрен зимата колата работи на 2500-3000 оборота.Дори като загрее оборотите не падат под 1500.Лятото е по добре,но нее както нормално.Не чак толкова,но пак са високи.Смених стъпковото моторче,но работата на мотора не се промени.Разхода се вдигна доста.Незнам дали от високите обороти или от някакъв друк проблем.Ако някой има решение на проблема моля да сподели.Ако сменя датчика за температурата на електрониката дали ще има ефект?
×
×
  • Създай нов...