Jump to content

Радослав88

Фен
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Радослав88

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. И така колеги днес закупих въпросния тампон - "YAMATO" от "Мототехника" - 22 лв. и тези дни евентуално ще го сменя. БЛАГОДАРЯ на всички за помощта и мненията : )
  2. За този тампон става въпрос колеги извинявам се за объркването
  3. Здравейте колеги. Сивика е 1.4 90 к.с. 4 врати. 1999 г. Имам заминал тампон на задния носач, този който е долу и е успореден на купето (тампона, който се намира зад гумата). Та въпроса ми е дали този тампон се продава като отделна част или трябва де се сменя носача? Понеже момчето което ми намира частите каза че го няма като отделна но все пак искам да се допитам и до вас. А за цената на носача като ми каза......ужас : )
  4. И аз съм със същият проблем колега. Смених гарнигурата на главата и гумичките и започна да харчи доста и след спускане на скорост без газ и след това подаване на газ има син пушек, а преди това го нямаше. Сега и слагам разни добавки и има лек ефект.
  5. Колега аз имах същия проблем, изхвърляше ми антифриза през казанчето, Смених капачката и нещата уж се оправиха, но започна да избива през блока и тогава ми стана ясно че е гарнитура на главата + това имаше и мехурчета. Смених я гарнитурата и сега вече година нямам проблем. Но при теб щом няма мехурчета и продължава да хвърля през казанчето може би наистина е проблем гърловината на радиатора ти, щом е разядено и новата капачка явно не може да уплътни.
  6. И на мен ми мирише на духната гарнитура. Но все пак провери дали отваря термостата, защото ей така и аз сложих нов, и месец след смяна на гарнитурата като ми вдигна пак едни градуси, че и перката не включваше, и се оказа че не отваря и лъже датчиците на перката явно и така. Пак смяна на термостат... : )
  7. Проблемът при мен е решен колеги : ) Оказа се бушончето, което е 30А. Смених го и готово. Багодаря все пак : )
  8. Колега напиши какъв е проблема ако си го открил, че и моят Сивик е без задно отопление. : )
  9. Колега... моят проблем ако ти кажа, че е 1 към 1 ще е малко : ) Смених капачка на радиатора, понеже със старата хвърляше през преливника водата, сложих новата и започна да надува хвърля в преливника и не връща, също така почна да пали трудно и се появи теч по двигателя на антифриз, т.е. почна да избива оттам и да вкарва в цилиндъра! Смених и термостата но уви ... Та мисълта ми е, че днес чакам майстора ми само един опръстен да вземе и ще я затваряме след смяна на гарнитура, която беше духнала на 2 места макар и малко и пасване на клапани. Така че работата натам отива според мен. Моята също е 1.4 англичанка. Успех ....
  10. Мерси колега, всяка информация е полезна : )
  11. Колеги, с колко килограма се стяга главата при смяна на гарнитура, И болтовете на разпределителния вал също? Сивик 1.4 90 кс 1999 г, Благодаря предварително
  12. И така вече съм със сменена капачка вече 3-4 дни! Засега всичко е наред, така че явно наистина старата капачка е била проблема. Благодаря на всички, които изказаха мнение по въпроса ми : ) Поздрави
  13. Колеги днес в най-голямата жега по обяд пробвах хондака с друга капачка и нямаше проблем, по маркучите имаше налягане докато с моята капачка няма. Имаше едни 4-5 капчици по кутията на филтъра, но съм оптимист и го отдавам на това че може малко да съм превишил над максимума нивото на водата в преливника или не много стегната капачка на същия! Иначе с тази капачка нищо общо с преди. Доста я понатоварих и климатика и в градски условия и така! Сега остава да намеря и да си купя една сполучлива капачка, че тази беше на един приятел и пак ще следя какво се случва разбира се ... : )))
  14. Ето че пробвах и на бензин и няма промяна! Значи отпада проблем с изпарителя. И при мен маркучите са меки и не прекъсва, нито има пушек, да се надявам това означава здрава гарнитура. Днес се допитах до още един човек който "чува петела" и той каза да пробвам друга капачка, което и ще направя събота или неделя. Така че ще пиша, след като я тествам : ))
  15. Да колега на газ съм, а утре ще ги пробвам тези 30 км само на бензин да видя какво ще стане. През почивните дни пък ще видя един познат да ми даде капачката на радиатора от неговата хонда и ще пробвам с нея как е! Ще видя ако имам възможност дали мембраните са ОК, макар че миналата година ми ги сменяха....но знам ли, майстори : )
×
×
  • Създай нов...