Jump to content

Plamen 62

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Plamen 62

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Ще опитам Дрейк !За сега констатирам следното:Когато вкарам червеният ключ,давам на контакт,връщам го в неутрално положение (лампата започва да мига бързо около 15 сек. и след това интезитетът намалява ),след което го изваждам и лапмата изгасва. Вкарвам единият черен ключ и давам на контакт,(лампата за ключа светва и изгасва заедно с лампата за чека) след коета изчаквам малко време,връщам на обратно и изваждам единият черен ключ и вкарвам другият черен ключ.Давам на контакт ( лампата на ключа светва и изгасва) изчаквам 30 сек..връщам обратно и после пак на контакт и стартирам но двигателят не запалва Когато извадя ключа лампата светва 5 пъти и изгава
  2. Draik ,опитах това което ми препоръча ,но двигателят така и не запали Забелязах само,че след като извадя червеният ключ,лампата за разпознаване започва да мига доста интензивно и после намалява честотата на мигането.Дали бъркам нещо ?
  3. Ами все си е така Всъщност колата я подкарахме с друг компютър който е без такива екстри като имобилаизери и т.н.
  4. Колеги ,моля помогнете!Племеникът ми завъртя контакта със сервизният (червеният) контактен ключ и повече двигателят не може да се запалиКогато се даде на контакт с другите (черните ) ключове ,на таблото започва да мига лампата за разпознаване на ключа.Стартерът върти но двигателят не запалва Как може да де възстанови отново действието на имобилаизера и да разпознава отново оригиналните ключове?Предварително благодаря за помоща Ви !
×
×
  • Създай нов...