Jump to content

ALEGKOL

Фен
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно ALEGKOL

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 27.07.1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Едно голямо БРАВО за колегата, в днешно време е рядкост такъв ентусиазъм!
  2. Да се глобява с големи суми за превишена скорост ок, но все пак като натрупаш няколко фиша трябва да се наказва по някакъв начин. Иначе какво се получава който има пари си кара като луд и избива народа, а който няма .......
  3. Всички дистрибутори на нови коли го правят това, за да свалят базовите цени на автомобилите и да заблудят купувачите, че уж за толкова пари може да си я купят съответната кола. Скоро сигурно като обция ще включат и волан :-).
  4. Най-добре се обърни към някой от хондаджиите от Габрово, например teror1sta. Може да го намериш в търсачката и да му пишеш, предполагам че няма да има нищо против да ти помогне.
  5. Металната част влиза в една пластмасова конзола към седалката, завърташ конзолата обратно на часовниковата стрелка и като чуеш "цък" я оставяш и правиш същото с втората. След това можеш изваждаш подглавницата.
  6. Prelude 2.0 виждам че си от Младост 4. Само ще ти споделя, че на един мой приятел който живее там преди 4 месеца му откраднаха катализатора на Ситроена.... Според теб някой от форума на Ситроен ли му е откраднал катализатора (той дори не знае че има такъв форум). Направи си сам изводите!
  7. Освен избора на марка на акумулатора трябва и да се съобразиш с това, че той произведен по японски стандарт (по тесен и по висок е в сравнение с европейския стандарт). С това избора ти се свежда до Varta, Banner и ACDelco. Ако някой колега е срещал и други марки нека да пише.
  8. Гуми на 4 години се хвърлят в боклука. Това да ги дадеш на приятел е голяма грешка, ще вземе да се удари заради това че са стари и гумата клони към каучук, и после доста време ще ти лежи на съвестта тази глупост.
  9. За съжаление некомпетентността, безпочвеното самочувствие, мързела и лъжата ни станаха като емблема на нашия народ в последните години. Колега разбирам те напълно, ако това те успокоява не си единствения - много сме.
  10. Като височина са едни и същи, но мисля че като караш с гуми с различна широчина ще се отрази доста на стабилността на колата.
  11. препоръчвам ти 1,6 Втек и няма и да се замислиш за газов инжекцион - върви много харчи малко за тези коне.
  12. Нокиан-а са за по тежки метеорологични условия и бързо се износват в БГ. Другите две марки са добри, може би Йокохамата са по-добра алтернатива като цена-качество.
  13. Трябва ти само фактурата, като на нея трябва да пише номера на двигателя.
  14. За високия разход има доста причини, но основно може да провериш свещите и кабелите като за начало.
  15. Ако си взимаш нова кола, би било хубаво да си сменяш маслото по-рано, но ако караш като повечето във форума кола, която е карана в чужбина ще си е малко като "след дъжд-качулка".
×
×
  • Създай нов...