Jump to content

kdobrev

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kdobrev

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Ако има някой, който разбира и е навит да чуе двигателя на колата от тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=51826Телефона ми е 0888 63 13 14
  2. Еее, много благодаря, тъкмо се бях уплашил, че четох във форума на Фиат как се слага и го бях отписал тоя вариант
  3. @chris_barnes значи може? Колко струва и колко трудно, имам предвид отиваш и те слагат или си търсиш части, търсиш майстори и след 2143241657 главоболия е готово? Къде си го правил?
  4. От София съм и малко разточително ми идва обикалянето, но се утешавам че все едно си правя екскурзия
  5. За всичко питам - и за това омасляване на картера - само гарнитурата като се смени дали ще се оправи и евтино ли ще смеянят тази гарнитура?
  6. И на мен ми харесва, но се притеснявам, че няма airbag и каквато е малка и мощна, малко ме е страх.
  7. Имах предвид това, което видах като я качиха на крика:
  8. А за това уплътнение долу нещо да кажете - скъпа ли ми е смяната или не?
  9. Да попитам и дали черната има, въпреки че е описано ABS и Airbag.
  10. Определям го като чукане. Както дизела чука или гледах един фиат преди и техника каза, че му е нещо на клапаните - повдигачите на клапаните. При фиата беше много по-силно и двигателя работеше неравномерно, докато тук нещата бяха много по-добре, но все пак ми се стори е има такова чукане.ПС: Какво е HBH? Хубаво ли е или не?PS:Нов Внос предполагамИма още една, която гледах - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsНо тя, като че ли имаше повече забележки:Горния й стоп го нямаше и беше сложен някакъв светлоотразител на негово място - целия напукан и беше досто грозно, климатика не й работеше, като този каза, че само трябва да се напълни, но предполагам че най-малкото изтича от някъде ако не е нещо по-серизно. Имаше забележки по двете брони задното стъкло не работеше. Не съм я вгигал нея на стенд за да се погледна отдолу. Тапицетрията на седалките беше по-добре, но тапицерията по вратите беше по-отлепена, отколкото на черната.И на двете дисковете на спирачките бяха с по 1мм кант.Та синята нямаше такъв звук от двигателя, но си мисля че може да е от някой ремък ако е стар или нещо друго малко...?
  11. Здравейте, спрял съм се на тази кола http://www.cars.bg/u176142, но тъй като е в Кюстендил не можвх да я закарам на "неутрален" сервиз за преглед. Та нещата, които видах при огледа са следните:1. Картера има някаква гарнитура, която пуска масло и се омазнил ж предната част като стига омасляването до долната му част. 2. На предните колела има някакви гумени уплътнители на задвижващата ги ос, които са винаги под ъгъл. Единия е спукан и вътре се вижда доста грес.3. Няма радио и автоматичната антена отзад ме съмнява, че няма да работи.4. Има аларма и някакъв грозен имобилайзер, които са изключени.5. Шофиорската седалка е скъсана от страната от която се сяда (явно от протъркване) и се клати малко - не е захваната добре на релсите си.6. При работа на двигателя на отворен капак ми се струва че има някакъв остър звук както е при дизелите, но не е силен и може и да ми се е сторило.Моля да коментирате точките и да кажете, кое колко трудно и колко скъпо ще ми струва да се оправи.
×
×
  • Създай нов...