Jump to content

CR-Z

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

15 Neutral

Относно CR-Z

  • Ранг
    Miss
  • Рожден ден 6.09.1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    София
  1. Отдавна исках да си си взема CRX, а се сдобих с това.....
  2. CR-Z

    Зравейте..

    Искам и аз едно , ако може .
  3. Имам един въпрос към теб ECS. Защо не се научиш да пишеш на разбираем български език , а не просто на кирилица ?Не се заяждам , но това което си написал , много трудно се чете, а и още по трудно се разбира. Да не говорим са смисъла.
  4. CR-Z

    Помощ !

    Днес след обяд , към 15.00 часа в района на Младост 3 е изгубен мъжки черно-бял Кокер - шпаньол със светло син нагръдник. Малко е глух , но иначе отговаря на името Чочко. Моля ако някой го види или има информация за него да пише тук или да ми се обади на 0888 64 39 53 Николета
  5. И на мен ми течеше колата като си я купих. По същия начин - като завали и си пусна парното и течеше под жабката..Но в един сервиз ми решиха проблема.
  6. Arexons - цялата гама от ароматизатори за автомобила е много добра, но малко трудно се намират
  7. Добре де, аз като ходих в Лумар ми казаха че безцветното не върши работа (т.е. не спира UV лъчите). Трябвало да е поне с минимален процент затъмнение за да върши работа. И аз поради тази причина не си сложих.Това вярно ли е?
  8. Разглобява се , струва около 30 лв. само шарнир. По Симеон продават
  9. http://bgmaps.com/services/links/links.asp...6fdd6f82913f16cТова е карта на магазина , намира се преди канала посока люлин.телефон по-късно ще ти дам защото сега не мога да открия брошурката която си взех от там.Иначе моето гърне струва 160 лв и чаках около седмица
  10. Аз си взех walker от Симеон от NK. става вапрос за същата хонда, за която питаш. Незнам дали дизайна му е същия като на оригиналното, но ми сварши перфектна работа. Застана си на място и беше същото като старото ми , което беше Bosal. Продадоха ми го като за този модел сивик, но дали е така...
  11. На мен веднъж ми прочистиха двигатела с някаква американска течност за промивки, беше в метална кутийка , като консерва. Много ми приличаше на по-пречистена нафта.
  12. Аз си купих преди 2 месеца крайно гърне Walker. Много съм доволна от него. Колата наистина утихна много и работи нормално. Дори се чува как чукат клапаните . гърнето ми струваше 160 лв и не ми дадоха гаранция , надявам се да е оригинално.
  13. Това което знам за молибденовия сулфид е , че то е СОЛ ,която вероятно е разтворима, ако се прибави друга марка масло в , която има други метални йони , и те със сулфидните образуват неразтворима сол.И оттам идва евентуалния проблем като утайка , налепи и т.нар "лайна"Аз също карам с такова масло в момента и нямам оплакване че е кофти, но всеки има различни наблюдения.вероятно при смяна на марката масло трябва да се прочисти ДВГ-то.Ако има някой по-разбиращ от тези работи може да добави нещо или да ме опровергае.
  14. CR-Z

    Бисери

    http://www.youtube.com/watch?v=KEA0JzbDDT8...ted&search=
  15. И на мен ще ми е интересно да разбера дали има решение на този проблем, защото и при мен се получава същото , постоянно духа топъл въздух , дори при пуснат климатик или при спряна перка.Аз вече взех да си мисля че това е нормално , абсолютно отсъствие на по - хладен въздух.
×
×
  • Създай нов...