Jump to content

vvvelizar

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vvvelizar

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 5.03.1992

Profile Information

  • Кара
    civic 6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    burgas

Последни посетители

2536 профилни разглеждания
  1. ИИИИИИИИИ бяхме млади :D :D :D

  2. Гумата ми къде ееееееееееееее?????? :D

  3. Чудото на природатааааа - малкия слон от Странджа планина :) :) :)

  4. МАНДЖАААААААААААААААААААААА :D :D :D

  5. Здравейте колеги, аз също се заиграх подобно с моето табло но не пипах лампите под уредите, направих друго. Отново с диодна лентичка, свалих 2те крушки над уредите, които осветяват стрелките, и сложих лентата на тяхно място, ефекта не беше като на колегата но е се получи доста свежа комбинация между оригиналното жълто-оранжево и яркото синьо. светлината не е дразнеща и прави уредите много по добре възприемащи се вечер. :P :)
  6. Продавам BlaccBerry 8520 140 лева - отлично състояние :)

  7. Първо да се извиня че не споменах за каква кола става дума. Колега проверих отдоло и наистина има теч на масло от педала и следователно горната ми помпа иска да се пенсионира. Благодаря за съвета и наистина кристалните ви кълбета работят без грешка :) :)
  8. Здравейте колеги, появи ми се следния проблем: както карах се появи проблем с педала на съединителя, когато го отпусках сякаш залепваше и после изведнъж се връщаше, не даваше никакви други признаци на промяна и след няколко километра започнаха да се включват по трудно предавките. Не се чува стържене или нещо друго. Дали е възможно да е в следствие на претоварване от много настъпване или нещо подобно. Всяка информация ще ми е полезна, Благодаря предварително!
  9. Начина го знаеш , ако искаш да си в рая в HONDA се качи и натисни газта до краяяяяяя ;)

  10. Та и аз да се включа във форума, отскоро съм официален шофиор иоще преди да взема книжка си взех хонда сивик 3-та генерация, преди съм карал и др коли но тази количка наистина ми грабна сърцето, малка пъргава и здрава количка. Та тя ме запали на тема хонда и нямам намерения да сменям марката на возилото, е от време на време нещо и прихлопва но иначе няма грешка, в студ и пек върви като невидяла. И да се върна на темата наистина първата собтвена кола си е перфектната, и да чука и да лопа ще си е номер 1:) поздрави за всички собственици на хонди
×
×
  • Създай нов...