Jump to content

STS

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно STS

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.servizibg.com/

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Само 1 е направил тунинг. 3... хубаво си тунинговал тази кола, а защо не по заданието.
  2. 3-ката Зъл...С кръв по джипката. Хубаво щеше да бъде да сложиш още 1 оръдие... иначе е оригинално.
  3. Честито за жълтото нещо, много безаварийни и ускорителни километри. И Антирадар да си сложиш, или антизаглушител направо.
  4. ОффтопУк- Александре... то оставаше да не си личи, че е правена на фотошоп Men4e ...Едва ли, ако сравниш 5 с 4 ще кажеш, че 5 е вложил, ама се изпотил чак от труд И за 1-цата... Какъв тунинг виждаш бре? СлЕп ли си?Крайния победител е ЯСЕН! Не може да го стигнете с новата му кола, че и без ключалки на вратите...
  5. стоповете са на коли след 97-98 май, не см мн сигурен
  6. Ето един тунинг, който беше почти готов за самата кола. Не ми остана време да си довърша моят и за това по-набързо резнах, срезнах и заших и ето да видите. 2-ката е направена сполучливо. 4-ката много добре, но е прекаляване иначе много си се постарал 1-цата...
  7. paRADOx, на никой не съм се обидил. Само се опитвам да насоча в права насока целта на темата. Всеки един, ако се постарае да Обезобрази по хубав начин всяка една кола, ще има наистина една несравнима тунинг колекция от коли във форума. В 5-тата част.... 2 еднотипни колички с различни боички. Надявам се следващите разработки или следващата част, че ще бъде различна.И още няколко предложения: Нека този, на който колата му е избрана за най-тунинг - той да предлага кола за следващ тунинг или по желание да посочи някой от участниците. Или ако бъде избран 2ри пореден път на за най-добър тунинг да си предостави Избора за тунинг на кола на 2-рия след него. И Всеки един желаещ предварително да заяви своето участие.Вие сте!
  8. Да но... темата Виртуален Тунинг е нещо по различно. Ти може и в къщи да си сменяш цвета на колите за разтоварване. Между другото, последната ти кола има мн хубав цвят Похвално НО всеки един може съвсем за 10 мин да се научи да си смени цвета на колата с фотошоп.Мисля, че ще можем да съберем 1 екип да тунинговаме общо 1 кола и нормално да я предствим пред Tuning.bg , Защото само ХОНДА няма в началната страница на сайта им. Състезателен елемент.... при мъжете, в работата, в играта винаги присъства и това нахъсва самото действие. Да не говорим как ФИАТ си тунинговат колите, и цапат на поразия, на боя можем да им се опрем. Но погледнете какво правят другите "колеги". Да не задълбавам до къде може да се развие темата "Виртуален тунинг" между форумите.
  9. Нишо подобно, просто знам, че съфорумците тука могат да правят хубави хонди и трябва да го покажат.
  10. И за ваше улеснение ето един помощен сайт в тази насока http://www.photoshopjunkie.com/tutorials/
  11. Да считам ли, че с твоя креативен процес се е свършил? Ако не ти харесва Идеята, или мисълта за неизпълнимост пасувай и наблюдавай тези, които имат идеи за креативност. п.с. "да слагаме граници и изисквания се спира креативния процес", аз без граници видях какво можеш! НО с граници, мисля че трябва да покажеш какво можеш. Дори да ги надхвърлиш. Не мислиш ли?
  12. Всеки вижда нещата по свои начин и го прави както на него му харесва Както казва колегата Парадокс няма ограничения ... не можем да ругаем някои които е сложил джанти и пейнт за 5 минути а ефекта от това се харесва повече на колегите ...Важна е идеята и крайният резултат.Ясно,необходимо е да се насочи вниманието на гласуващите към определени критерии демек... ТРЯБВАТ ПРАВИЛА! По които дадена снимка да се допуска до гласуване, да се придържа към правила за задължителна част за Тунинг. И е Сега Времето да се предложат.ПО мое предложение:Задължителни части за смяна:1.Фарове2.Броня3.Маска4.Прагове5.Джанти6.СтоповеПо желание:1.Добавяне на графики/картини2.смяна облика на предния капак 3.Смяна на тавана(кабрио)4.Присаждане на части които не са дори на ХОНДА.5.БодиПейнт Казвам го за да направим още по добри колите за тунинг, както и интереса към темата да е основателен. Има уроци по фотошоп, щом можете да боядисвате ще можете и да присаждате органи на други коли. Предложете и вие Вашите мнение за да направим набор от критерии към които да се придържаме.
×
×
  • Създай нов...