Jump to content

roco sifredi

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от roco sifredi


  1. Ето едно видео от мен, опитах се да сложа всички коли, но бяха толкова много, че само част е показана във видеото, доста се потрудих и се надявам да ви хареса !!!http://provideoz.com/honda-sybor-2010-gabrovo/

    уникален КЛИП брато,аз още не съм присъствл на такава среща ,но на следващата непременно ще дойда ... браво :lol:

  2. е аз мислех само гайките да повреждаш, не джантите :rolleyes:

    и аз си мислех,че само гайките ще жертвам,но ако се ползва заварчик имаше опастност да се разтопят джантите ,но всичко ми се размина един приятел ми ги махна ,жертва един камак ,като го наби в гайките , една по една се развиха,но задължително с пистолет приятели става по лесно,благодаря на всички който писаха,само 3-тя и ляв мегач... :lol::lol::lol::lol::huh:само полицай и дърво могат да ме спрът вече... ;););););)

  3. ами ако са оригинални от хонда и имаш секретния код може да поръчаш нов ключ (ако го има ще е на хартийка в пластмасовата кутийка от гайките). иначе не знам, може би някак чрез заварка може да се отвият ама ще ги повредиш.

    :lol: имам такова предложение вече, но незнам дали да се възползвам или да направя ключа на струг. Искам да запазя джантите.... Благодаря за мнението.

  4. наскоро си купих Хонда,но за съжаление при покупката не потърсих секретния ключ за болта и сега имам проблем ,не мога да си сваля джантите,някой може ли да помогне??????????????? :lol::D;)

×
×
  • Създай нов...