Jump to content

hi6nikat89

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от hi6nikat89


  1. поздрав за колегата с белият CIVIC 6 с които се засчкохме днес по бул..сливница :)ако си в люлин може да направим едно кафе и без това хондичката ти ми се видя доста наточена ще ми се да я поразгледам :)


  2. здравеите колеги от скоро сам пешеходец,претърпях птп и не мога да си намеря Части за колата

    ако някои знае някаде в София или региона да има преден капак и калници за 5 генерация сивик седан

    моля да сподели.

    интересува ме оЩе цената за ниви ако знаете.

    благодаря ви предварително.


  3. Здравейте колеги, знам че има тема за филми, но искам в тази да се направи списък само с филми с коли и мотори.В момента се сещам за:Бързи и яростни 1 2 3 4Транспортер 1 2 3Такси 1 2 3 4Biker boyzУскорениеНещо забих по-късно ако се сетя за още ще допълня списъка, а ако някой друг се сеща да пише, щото много ми се гледа такъв филм, особенно ако не съм го гледал 100 пъти преди.П.П. Фен зачакай да видиш къ ще тръгне темата и може да я боднеш и нея в твоя списък.

    fast trak

  4. това се отнася наи вече за колегите от София.Ако случаино ви засече бял civik 5г седан с номер ВР9194ВВ със лепенки LIMITED EDITION отстрани на стъклата.моля да ме извините мн често се оспивам за работа.


  5. Здравеите колеги карам civic 5г седан.както знаете шибидахат на седана влиза в тавана.Та вапросът ми е вазможно ли е да се смени механизма сас такав от хечбек ,за да мойе да излиза отгоре?благодаря жи предварително.


  6. Здравейте,момчета!Жена ми кара Кончерто 1.6-16винтила,130коня.Много яка и бърза кола,ама от старост ли,от какво...от известно време не гасне чека,а остава да свети и не иска ,съответно да запали.Чува се някакаво превключване откъм дясно,под жабката.И сега чакам някави съвети-аз ли да пробвам нещо или дайте някъде разбирач,че ме притеснява да я пускам вече с децата,да не си останат някъде.Четох подобни теми,ама не ми се експериментира.кода на дв.е D16А9.Благодаря предварително!

    Колега ако си я оправил,моля те драсни един ред каде точно е бил проблема.заштото моят CIVIC 1.5 -16v ми пражи сащият номер от врене на време.

  7. Преди 3 години във Враца снимах тази снимки и много се изкевих на колицата, браво на човека . Тогава не бях много на ти с моделите на хондите и нз какъв модела . Ако човека е от форума да се чувства поздравен

     

    Ето я й снимката

     

    Публикувано изображение

     

    Uploaded with ImageShack.us

    тази я направиха едни приятели

    вече е друг цвят (оранжев) ако искаш снимки пиши ми на skype- niki.89nv

×
×
  • Създай нов...