Jump to content

Homer2

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Homer2

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    британка 96
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Здравейте фенове, да си кажа болката с мойта хонда. От доста време губи течност но досега само трябваше да се долива и си вървеше. Сминихме гарнитура на главата. 2 пъти вече сменям радиаторче на парното, със втора употреба или го залепят щото не се намира. Капачка на радиатора. Сменил съм 3 майстори като първо съм ходил при омбре няколко пъти - не помогна. Та вчера след поредната смяна на радиаторче майстора почна да ми обяснява как всичко било наред бла бла ...И в тоя момент забелязахме как от предната страна на блока на двигателя има един болт и от този болт баавничко си капе антифриз и е направил синя следа дебела колкото палеца ми, засъхнала.Надеждата ми е че това е някаква тапа на блока която е изгнила. Някой имал ли е подобен проблем да каже как се сменя тая тапа и въобще как да разбера какъв точно ми е проблема?
  2. Ами досега съм ходил само на препоръчани сервизи и честно побеля ми косата. Имаше случай дето ходих 3 пъти в добре рекламиран тук сервиз и трите пъти грешна диагноза, в рамките на 3 години, накрая сам си намерих повредата отидох и им казах точно това искам да се смени.Не ми повярваха, не съм знаел как действа .... докато накрая не стана очевадно
  3. Сервиз "Диагонал", бул. Европа 66.Избран на случаен принцип.
  4. Работата ок, цените на частите ме интересува, иначе ясно че работата се заплаща.Питам да знам дали да ги ползвам пак или да търся други.
  5. Здравейте, днес си взех колата от един сервиз и понеже дадох доста пари ми се ще да сравня цените ако някой друг е правил същия ремонт. Колата ми е 96 година англичанка 4 врати с окачване на rover.Амортисьори - 2*112 лвТампони заден мост - 2*30 лвТампони носач - 4*37 лвработа - 150лвобщо 582 лв.Как ви се струва?
  6. Здравейте колеги, понеже не знам точно колко антифриз и вода имам в радиатора сложих една спринцовка с охладителната течност във фризера. Стоя една нощ и на сутринта когато я изтисках остана около 1/4 сгъстен сняг. Дали е нормално това или да сложа още концентрат.
  7. Има, оправи се временно след като смених свещите и сега пак си е както си беше.
  8. Добра и лоша новина. Добрата е че смених свещите и върви като пушка. Лошата че след 300 км пак се появиха наченки на същите придърпванния. Дали като карам на газ се зацапват нещо?
  9. Колеги дайте съвет, преди 3 дена влязох в доста прилична дупка. На колата сякаш нищо и нямаше след това но на другия ден както си карам и чувам че нещо трака ритмично със скоростта. Трак, трак , трак ...В купето не се чува, аз го чувам само когато звука се отразява в сгради около пътя. Един приятел каза че може да съм изкривил джанта или да се е получил балон - балони няма, или поне не видях. За джанта - колата не вибрира въобще. Някой има ли идея какво е?
  10. Има ли начин да проверя дали са за смяна??
  11. Абе по скоро няма Никога не съм ги сменял, т.е откакто имам колата а това е от преди година и малко, от тогава съм навъртял 10 хил км.
  12. Здравейте Хондаджии, имам някакъв козметичен за сега проблем. От време на време от предната дяна джанта се чува високочестотно свистене (като от спирачки но по тънко). Свисти около 30 секунди и после спира. Това се повтаря случайно средно на всеки 10-15 минути. В началото едва се чуваше но започва да се чува все по осезателно. Не се влияе нито от скорост нито от завиване, случайно се появява. Някой има ли идея от какво може да е?
×
×
  • Създай нов...