Jump to content

brymbrym

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от brymbrym


  1. Здравейте колеги! Моля за съвет, от къде може да идва скърцането при леко завиване   (около 20 градуса) на волана. Скърцането се появява като завивам с малки резки движения на ляво и дясно, все едно малко след като съм обрал луфта на волана. Каретата са сменени. Видяло се е, че ще ходя на майстор, но реших да се допитам и до вас! Колата е Сивик японец 6 ген. Благодаря!


  2. Здравейте колеги! Извинете за невежеството, но къде се намира този клапан за картарната вентилация на Сивик Д14а3 и има ли некви филтри които се слагат, че гледам, че ги продават па и искам да го почовъркам малко :yes: . Благодаря!


  3.  Здравейте на всички! Скоро забелязах, че имам дупки по генерацията на Сивика (д14а3) и съм се зарибил да сменя генерацията. Знам, че е писано много по темата, но немога да систематизирам отогворите. Та какава генерация да сложа на хонделата, колко милиметра фи на тръбите и кой е най-добрият вариан за изпускателен колектор ( от кои модели Хонда да си взема), да махам ли катализатора и т.н. Моля за съвети от знаещите и можещите :tooth: !


  4. Здравейте имам проблем с износване на вътрешната страна на предните гуми. Предницата е регулирана преди година, след което си взех нови гуми, но забелязах, че пак са "изядени". Въпроса ми е откъде точно се регулира предницата и дали задницата подлежи на реглаж. Колата е 6 ген. Сивик 1998 1.4.?

×
×
  • Създай нов...