Jump to content

e34_528turbo

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно e34_528turbo

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Мога само да кажа че вече буквално ми писна да чакам. Колкото и голямо търпение да имам няма как да не се изнервя от бездействието на хората които трябваше да ми решат проблема. Типично по Бъгарски. Дори никой не си направи труда поне едно лично да ми прати аджеба поне да ми каже да си гледам работата.Още веднъж "благодарности" за никаквото съдействие. Това ми е последният пост тук.
  2. Колега кажи ми поне една причина и ще се извиня тук публично. Твърдо заявявам че няма никакви причини някой да ми е ограничил правата за писане. Не съм нарушавал никакви права или каквото и да било. Не съм имал пререкания с абсолютно никой тук в тоя форум. Точно затова и съм възмутен. И държа НЕПРЕМЕННО някой да ми даде най малкото поне някакво обяснение защото не съм заслужил такова отношение. Дори след като съм пуснал тая тема имам търпението и нервите да чакам толкова време и да търпя и обиди без отново да съм ги заслужил и не съм отговорил негативно на никой. Нека ако има някой потребител тук когото съм обидил, нагрубил или каквото и да е да каже. МОЛЯ някой да обърне внимание или поне да ми каже причините било то тук публично или на ЛС защото аз наистина не намирам такива. Ще продължавам да си чакам кротко и да видим до кога ???
  3. А колко време според теб трбва да проявявам търпение ??? Тия дни ще стане 1месец. Виж какво колега аз не съм нарушил ни едно правило бил съм абсолютно коректен потребител и в един момент се оказва че съм ощетен поради неизвестни за мен причини а ти ме изкарваш виновен че нямам търпение. Колко спред теб още да чакам ? Още един месец? Още два? Или да изчакам година за всеки случай? Някой поне да ми каже че се прави нещо. Е сори ама няма как да не се дразня. Не ми казвай че ако на теб ти затрият двете хиляди мнения и изведнъж се окаже че не можеш да си влезеш с паролата и ника ще си траеш повече от 2-3 дни.
  4. Глас в пустиня Надявах се някой да обърне внимание но явно нещата ще си протекат съвсем по Български.
  5. Ще съм много благодарен ако се получи някакво положително развитие по въпроса. Благодаря все пак и за обърнатото внимание. Написах тук темата понеже не знаех къде. Ако не и е било тук мястото моля да ме извините.
  6. Разбира се че мога аз по всички форуми влизам само с тоя ник. slavianko регистриран съм и в БМВ форума от 2004г със същият ник и същата парола. В перформанса също имам регистрация със същият ник и абсолютно същата парола. Затова и смея да твърдя че няма как да съм си объркал нито ника нито паролата. Гадното е че като пробвах да си направя регистрация със ник slavianko ми дава че е зает.
  7. Колеги имам регистрация тук от почти 3г но малко над година не съм посещавал форума. Днес решавам да вляза и не мога. Пиша си ника и паролата но шахта. Опитвам се да си направя нова регистрация със същият ник и пак шахта. Не съм си объркал нито паролата нито ника за което съм сигурен. Влизам с тоя ник и със същата парола във всички форуми и няма как да го объркам. Тук последно бяха измислили някви правила които гласят че ако нямаш мин 50мнения не можеш да си пуснеш обява във разделите продава и купува. Сега ми се налага да си пусна обява в тоя раздел а като ми я няма регистрацията какво правим ??? Спамя 50 мнения за да си получа правата ли ??? Към кого да се обърна и да си задам въпроса защо не мога да си вляза с ника и паролата. Ако ми е истрит акаунта защо като искам да се регистрирам пак със същият ник ми дава че е зает ???
×
×
  • Създай нов...