Jump to content

zeefod

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от zeefod


  1. и аз го имам тоз проблем, когато върви направо също бучи(на мен повече ми прилича на стържене, звука е като на стържене метал в метал) особено силно е като ускорявам на 1-ва и 2-ра, на 3-та е по-слабо, а 4 и 5 няма шум. Като смъквам скорости на долу пак го има. Мислех да не е съединител, ама като чета тук не се знае какво ще да е. Някой ако е разрешил проблема да пише :rolleyes:


  2. Владо ти ли си туй бре ?Поне на снимките мяза на твоята ХондаАбе Пеше, кой друг ще е :P

    брата си идва с Акорда през юни, аз ще тръгна от тъка към средата на юни, ама някви рок фестове съм замислил, та май ще се явя юли, ще напрайм едно пиене тогаз :P
    живи и здрави ще ви чакаме да се видим.
    Благодаря :Pаз съм сигурен че се знаем бре, аз познавам Владо и Тянката, ама сигурно и други, а брат ми чат пат ходи при онзи типец с Акорд купето до пешеходния мост

  3. Владо ти ли си туй бре ?Поне на снимките мяза на твоята ХондаАбе Пеше, кой друг ще е :)

    брата си идва с Акорда през юни, аз ще тръгна от тъка към средата на юни, ама някви рок фестове съм замислил, та май ще се явя юли, ще напрайм едно пиене тогаз :)

  4. интересна тема :)карам Хонда с десен волан и много ми пречи, че лоста за мигачите е от лявата страна на волана, както е и на почти всички автомобили тук (UK). Баща ми кара Сузуки с десен волан и въпросният лост е от дясно на волана, което е значително по удобно. Хондата ми МВ1 и е произведена тук, може би са имали в предвид това, че ще се продава в европа и са искали да направят унифицирано табло.


  5. и при мен свети. Ако двигателя загрее и го угася и пак запаля не свети, но на студен двигател... Малко като уиндоус-а е :), а колата върви перфектно, не мога да я пробвам до 100 мили, защото ограничението е 70 на магистралата, а глобата си я бива, но ускорява перфектно . Инак ми казаха че е ламбда сонда. Мисля, че е около 70 паунда нова.


  6. Honda Civic Fastback 6 generation 2.0 TDI 1998 годинаИзвънградско: 5.0 - 5.3Градско: 7.0 - 8.0Комбиниран разход: 6.0 - 6.2Винаги зарежда до горе и винаги засичам. Навик ми е. Така че данните са възможно най-точни. Зареждам от обикновения дизел от Лукойл и Ромпетрол.5.0 засякох при 600км извънградско и около 50км в София. Със зимни гуми. Интересно ми е дали с летни ще успея да сляза под 5.0.

    The Civic Side Of The Moon

  7. Сивик МВ1 1,6 VTEC d16y2, от Ийстбоурн до Бирмингам и обратно 390 мили, разхода ми е 7.1л/100км, при нон-стоп (пътя е само магистрала, като около Хийтроу беше задръстено и карах около половин час с 30 до 50) каране със 70-72 мили (115-120км/час), задните апаратчета на спирачките са ми блокирали и задържа, за мен е ОК :cool:


  8. Член съм на форума от скоро, но имам едно предложение, като идеята не е моя дори. Живея в Англия и съм член на клуба на собствениците на т.нар. Хонди англичанки (MA, MB, MC), та във въпросния форум са направили нещо много интересно: създадена е тема official traders, като в нея се дава безплатна реклама на официалните Хонда търговци, сервизи и т.н.(както и безплатни банери във форума), като в замяна въпросните дават процентна отстъпка на членовете на клуба. Не може ли да се направи това и тук? Ето линк към условията, които модераторите са поставили към търговците:цък


  9. парното не духаше изобщо, но на 3-та и 4-та степен има ужасно тракане. Смених филтъра и взе да духа, поръчах си Fan Heater Resistor-a и го чакам до 2 дни да пристигне, тогава ще ми тръгнат и 1-ва и втора степен на парното. Много ви благодаря за инфото тук, само искам да попитам някой имал ли е това тракане (то си остана и след смяната на филтъра)или просто преположение от какво може да е. Лошото е, че съм в Англия и тука в сервизите режат глави, за това гледам сам да се оправям, добре че е форума :))


  10. Това не много добре:) Ролин изпрати на седмичните едни клипове на кито не може много да се разбере за пистата освен че е доста по-дълга от онази на която ходим!

    доколкото знам това до Леново е резервно летище на Чишнигирово, и състоянието би трябвало да е добро, ама би трябвало. Според мен просто идете да проверите, не е толкоз далече :)

  11. аз все се надявам това лято на Fear Factory ili Machine Head, ама каквото стане, при всички положения ще ида на някой и друг фест из европата, да покарам малко на хубави пътища. Инак съм много приятно изненадан от Bastardolomey, браво на Нуфри


  12. Добре сте дошли ще черпим по бира живи и здрави.

    Ха,това е мъжка приказка! Остава да се разберем и кога,и мохабета е готов! Само някои на връщане да не остане без кнжка. . . ха ха ха :)
    аааа, без такива, нека си имаме книжки бре, аз даже мисля сега да си извадя тука една и да имам две за всеки случай. Лошото е , че тук като си изкараш книжка си пращаш БГ книжката на DVLA и не знам те какво я правят, може би я пращат на КАТ. Ама аз като се върна мога да пробвам да си изкарам пак БГ книжка без да им казвам че вече имам друга :) айде бягам, че искам днес да я пусна в движение, отивам да плащам данъка :P

  13. Добре дошъл в агитката на хонда манияци Зейфод Бийбълброкс.

    благодаря, лятото ще се пие по някоя бира, че по-добре сега да поработя тук за да постегна колицата в БГ, че има работа по нея :)между другото ми е първа кола в живота, но винаги съм мечтал за Хонда
×
×
  • Създай нов...