Jump to content

skotie

Фен
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от skotie

  1. Продавам си колата. Колата е Honda Civic 1.5 iLS VTEC-E( 115 к.с.). Година на първа регистрация - 1996г.Като екстри колата има:климатикел. стъклаел. огледалацентрално заключванеимобилайзералармаmp3 player с предни и задни колонки На 251 741км е. Карана е в България последните 7 години. 6 от тях от мен.Колата е в много добро състояние. Двигателя не гори масло. Масло и филтри са сменени август месец. Окачването е здраво. От август месец е и с нови накладки и с нови свещи NJK Iridium. Климатика също е обслужен август месец.Има вдлъбнатини на дясна врата и ляв заден калник.Летните гуми са Pirelli, но няма повече живот в тях.Зимните гуми са GoodYear UltraGrip и има още 2 сезона в тях.Колата е с лети джанти 14-ки.Гражданската отговорност е до края на годината.Техническия изтича този месец и тези дни ще мина колата на преглед.Ето галерия със снимки на колата:https://drive.google...ZFk&usp=sharingЦената на колата е 3500лв.Багажника се продава отделно и цената му е 200лв. Купуван е миналата зима и цената като нов беше 400 и нещо лв.Колата се намира в София.Казвам се Калин ГеновТел: 0884592424
  2. аз лично се радвам, че бате бойко скоро няма да е кмет на София. Също така като виден песимист мисля, че ББ няма да е по-различно явление в политиката ни от испанското царче. Особено показателно ще е ако сключи коалиция с Яне Янев или Атака. Първия е разработка на ДС, а вторите се спонсорират от ДПС.Много ми е интересно защо коалиция със СК е лошо нещо при положение, че другите 2 варианта са си отрочета на Тройната коалиция?
  3. мдам... точно шофьорите, които си мислят, че реакциите на Шумахер са бавни в сравнение с техните, са най-опасни. И е така, както си карат нормално, като земат, че паркират челно в някое дърво (дай боже винаги да е дърво!), гледат като теле в железница.Последния път, когато видях един такъв нормално каращ си с 100км/ч по Цариградско в огледалото за задно виждане, направих следното: свалих си колана, отворих вратата и тръгнах да излизам от колата. Въобще не знам как успя да спре без да се забие в колата ми.
  4. 1. Honda NSX 2. Datsun 240ZG 3. Pontiac Banshee Prototype XP-833 Coupe 4. BMW M1 На Хондата няма да давам снимки, защото вече има в темата
  5. и аз да се оплача. В понеделник вечерта на платения, но явно НЕОХРАНЯЕМ паркинг на сграда 9 в бизнес парка, ми разбиха стъклото и ми откраднаха кас'тофона и дисковете. От цялата кретения, която преживях тази вечер разбрах, че дори и малкото камери в паркингите на бизнес парка НЕ РАБОТЯТ! Така че си опичайте акъла и не си оставяйте нищо ценно по колите там.За последните 2 седмици над 20 коли били разбити в БПС.Другия извод, който си направих е, че някой от охраната на БПС е комбина с крадците.
  6. това е само ако си купиш нова кола. Примоция по случай 60-годишнината.
  7. http://www.dnes.bg/article.php?id=60970дано се освободи натрупаното напрежение и не ни тресне 7 или нагоре, защото ще си измрем като пилци в кланица.Сглобките на панелките вече надали стават за нещо, пък и никой не го ебе да ги сенират и през фугите си влиза вода и сглобките си ръждясват... и никой не може да ме убеди, че новото строителство е качествено.Котарака ми усети, че иде нещо лошо в събота вечер. Стана един любвеобилен и почна да се вре в мене и да ми мърка, което си беше супер подозрително, като го знам какъв див звяр е и колко нетипично е това за него.
  8. благодарско на колегата с черния сивик 6-та генерация, който ме пропусна като правих десния завой от Раковска към Гурко към 19:30. Голема задръствация беше там
  9. Лично според мен Руши е по-добро име за паяк.
  10. Аз имам един малко страничен въпрос. Тази анкета от тази тема ли е породена? И ако да, защо не сте използвали оригиналната рисунка??? Тя е истински шедьовър!
  11. ми това е положението. За има няма 2 години са внесени поне 1 милион таратайки нов внос и КАТ, застрахователите и държавата пак не знаят кой е плащал данъци, гражданска и т.н. И най-лесното е пак да сменят номерата. Минимални разходи, максимална печалба за държавата и застрахователите. @misho: бързо карай към Видин! Като гледам снимката към статията, самият министър ще ти тури номера!
  12. Аха, особено първият! Разхождаше си се като че ли е за гъби и изведнъж оня му дигна топката просто перфектно Бъзикам се! Не ме нападайте, че плюя по Бербо.
  13. Едно бързо пояснение. Хъл Сити го боднаха на Арсенал. Много им се кефя и дано да издържат целия сезон. Стоук Сити ще си изпаднат без проблеми.
  14. днес за пръв път от много време минах по Околомръсното. Пълна кочина е, но ми се струва че има надежда. След 1-2 години (дори древните египтяни ще ни се смеят за темповете на работата ни) ще заприлича на нещо. Поне до бъл. България ще е ок за ползване. А ако вземе че и метрото стигне до Младост, обещавам да не псувам бате бойко в продължение на един ден.
  15. Шоуто си е перфектно и много точно показва манталитета на българина. Факта, че с всеки сезон става все по-просташно показва и в каква посока се развиваме като общество Най ме издразни гласа на биг брадъра. По заухав глас и с международен конкурс не можеха да намерят.Русата хасковлийка е перфектна за секс. Не знам що я плюете За хондите - ми така са си решили Бултрако да си рекламират. Няма да си продам колата заради един биг брадър.
  16. Люлин - Младост - 2 часа. Без да има затворени улици поради НАТ, ООН или Кондолиза Райз. Само капе дъждец. Такова чудо не бях виждал от доста време.
  17. Глупости. Не го плюеме човека. Оправяме градивна критика Чух че някоя от low cost самолетните компании щяла да пуска евтини билети до Манчестър и ако е истина ще пробвам да отида на някой мач от коледно-новогодишните кръгове.
  18. http://krasitta.blog.bg/viewpost.php?id=232818
  19. Не забравяйте и отсечката след тунела. Там нощем стават доста катастрофи, понеже някой е решил да си тества колата. То по целия Тодор Александров е така. Все пак е една от малкото улици в София без вълни, кръпки и дупки. А пък ако валне малко дъжд и веднага се намира поне един, който да нацели челно я дирек, я кола. Дори по Цариградско стават по-малко катастрофи вече.В тунела гледам да не пускам тия дето карат по линията. Хубавото е че не само аз се отнасям така с тях. Нека си стоят с мигача на линията по 5 минути, за да видят че хич не е по-бързо да си "тарикат". А тарикатчетата по линията далеч не са само чичковци с лъскави каручки. Хонди, ФВ, фиатчета, алфи, аудита, служебни коли (много съм набрал на служителите на телекоми покрай безумното им каране ), дежурните маршрутки..... Сещам се и за един червен рекс, който редовно се изстрелва по линията с бясна скорост .
  20. Аз бих взел седана. По простата причина, че в Европа не се предлага Civic Coupe. Ако се предлагаше и имах парите, се метам на него.Новият хеч нещо не е моя тип кола.
×
×
  • Създай нов...