Jump to content

skotie

Фен
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно skotie

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 18.05.1979

Contact Methods

  • MSN
    kalin.genov@hotmail.com
  • Skype
    kalin.genoff

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Продавам си колата. Колата е Honda Civic 1.5 iLS VTEC-E( 115 к.с.). Година на първа регистрация - 1996г.Като екстри колата има:климатикел. стъклаел. огледалацентрално заключванеимобилайзералармаmp3 player с предни и задни колонки На 251 741км е. Карана е в България последните 7 години. 6 от тях от мен.Колата е в много добро състояние. Двигателя не гори масло. Масло и филтри са сменени август месец. Окачването е здраво. От август месец е и с нови накладки и с нови свещи NJK Iridium. Климатика също е обслужен август месец.Има вдлъбнатини на дясна врата и ляв заден калник.Летните гуми са Pirelli, но няма повече живот в тях.Зимните гуми са GoodYear UltraGrip и има още 2 сезона в тях.Колата е с лети джанти 14-ки.Гражданската отговорност е до края на годината.Техническия изтича този месец и тези дни ще мина колата на преглед.Ето галерия със снимки на колата:https://drive.google...ZFk&usp=sharingЦената на колата е 3500лв.Багажника се продава отделно и цената му е 200лв. Купуван е миналата зима и цената като нов беше 400 и нещо лв.Колата се намира в София.Казвам се Калин ГеновТел: 0884592424
  2. аз лично се радвам, че бате бойко скоро няма да е кмет на София. Също така като виден песимист мисля, че ББ няма да е по-различно явление в политиката ни от испанското царче. Особено показателно ще е ако сключи коалиция с Яне Янев или Атака. Първия е разработка на ДС, а вторите се спонсорират от ДПС.Много ми е интересно защо коалиция със СК е лошо нещо при положение, че другите 2 варианта са си отрочета на Тройната коалиция?
  3. мдам... точно шофьорите, които си мислят, че реакциите на Шумахер са бавни в сравнение с техните, са най-опасни. И е така, както си карат нормално, като земат, че паркират челно в някое дърво (дай боже винаги да е дърво!), гледат като теле в железница.Последния път, когато видях един такъв нормално каращ си с 100км/ч по Цариградско в огледалото за задно виждане, направих следното: свалих си колана, отворих вратата и тръгнах да излизам от колата. Въобще не знам как успя да спре без да се забие в колата ми.
  4. 1. Honda NSX 2. Datsun 240ZG 3. Pontiac Banshee Prototype XP-833 Coupe 4. BMW M1 На Хондата няма да давам снимки, защото вече има в темата
  5. и аз да се оплача. В понеделник вечерта на платения, но явно НЕОХРАНЯЕМ паркинг на сграда 9 в бизнес парка, ми разбиха стъклото и ми откраднаха кас'тофона и дисковете. От цялата кретения, която преживях тази вечер разбрах, че дори и малкото камери в паркингите на бизнес парка НЕ РАБОТЯТ! Така че си опичайте акъла и не си оставяйте нищо ценно по колите там.За последните 2 седмици над 20 коли били разбити в БПС.Другия извод, който си направих е, че някой от охраната на БПС е комбина с крадците.
  6. това е само ако си купиш нова кола. Примоция по случай 60-годишнината.
  7. http://www.dnes.bg/article.php?id=60970дано се освободи натрупаното напрежение и не ни тресне 7 или нагоре, защото ще си измрем като пилци в кланица.Сглобките на панелките вече надали стават за нещо, пък и никой не го ебе да ги сенират и през фугите си влиза вода и сглобките си ръждясват... и никой не може да ме убеди, че новото строителство е качествено.Котарака ми усети, че иде нещо лошо в събота вечер. Стана един любвеобилен и почна да се вре в мене и да ми мърка, което си беше супер подозрително, като го знам какъв див звяр е и колко нетипично е това за него.
  8. благодарско на колегата с черния сивик 6-та генерация, който ме пропусна като правих десния завой от Раковска към Гурко към 19:30. Голема задръствация беше там
  9. Лично според мен Руши е по-добро име за паяк.
  10. Аз имам един малко страничен въпрос. Тази анкета от тази тема ли е породена? И ако да, защо не сте използвали оригиналната рисунка??? Тя е истински шедьовър!
×
×
  • Създай нов...