Jump to content

Деко

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Деко


  1. Следващия път (след 2 дена престой) измери напрежението на батерията преди да правил опити за палене, под 12 ли е.. лошо. Другото което спред мен трябва да направил е да мериш за утечки. На такова ми прилича по описанието ти. Или деиствително акумулатора ти е стар и не задържа. Моята имаше, смъкваше акумулатора за 4 дена, но срещу тези болки има лекове :) Sent from my LG-H815 using Tapatalk

    Колеги и моята смъква акумулатора за 4-5 дена мерих я за утечки показва 0,05 ампера не знам дали  е нормално,а и от какво може да е тая утечка по принцип?


  2. Здравейте,Колеги имам Хонда сивик 2.2 дизел 8 генерация , но някак ми се струва че ми е много слабо парното и ,че бавно ми загрява колата. Като температурата  достигне до средата  на стрелката парното духа хладко, има ли някои с такъв проблем и как мога да  го  оправя? Благодаря!


  3. Гласовите команди работят ок са но бутоните на волана сякаш са не активни,няма никаква рвакция като ги натискам.А за мотора да запалих я след като свалих ремъка и шума си  остана същия.Имах и една разбита ролка смених я ,но проблема ми е че и без ремък колата има този шум.


  4. Здравейте! Колеги имам сивик 8-та генерация но немога да си пусна blutooth,да се свържа с телефона. Някои да знае нещо?           Имам и един странен шум в мотора като на разбита ролка,свалях ремъка на пак го има предполагам че  е веригата но не см сигорен. Някои да  е сменял верига ,колко ли пари е?

×
×
  • Създай нов...