Jump to content

Like

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Like

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 29.01.1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. Напоследък гледам липсват тез пластмасовите. Снегорините са ги помели докато са чистили пътищата.
  2. Отделно в този смс пише и номера на човека, който ще донесе пратката.
  3. Не искам да правя тема и затова направо ще питам тук. Съществена ли е разликата между Д13 и Д15-ка? Ако може без глупави отговори. Знам, че първата е с карбуратор и е 75 коня заводска. Тъй като в околноста избора на Honda Civic 5g. не е много голям и може да се наложи в краен случай да си взема с по-малкия мотор. Ясно ми е, че Д15 е по-мощния вариант, но толкова ли е голяма разлика във вървежа? По принцип ще се кара главно в града колата и не ми трябва кой знае каква бегачка за първа такава. !!!
  4. Аз не отричам, че е по-красива, но е и по-скъпа. Все пак не сме с неограничен бюджет нали така? Иначе се намират из България готини купета 5ген стига да искаш ще намериш. Другата седмица съм на изпит и ако ми го подарят ( ), почвам да търся мойта Honda.
  5. Ами аз съм си харесал хечбека пък и купето е по-скъпо мисля. Иначе е красиво спор няма.
  6. Да знам, че се вижда. Ама аз съм бос още и нищо няма да видя затова и сам не тръгвам на оглед. Точно това имам впредвид, че по салоните са именно такива блъснати, китосани, пребоядисани, лъснати и пуснати като едва ли не лимки. Аз имам и познати, които са си патили. Даже на скоро един си взе Голф 4 от салон във Варна за доло горе 5000лв.. не се сещам точно. После дава още 1/3 от цената му за ремонти докато го стегне. Това ми беше мисълта. Те ако те видят, че си наивен и хал хабер си нямаш веднага ще те баламосат. Аз още не бързам, ще се ослушвам и ще преценявам, но съм си наумил, че ще е Honda и даже се влюбих в нея.
  7. От една страна и ти си прав, но за салоните не съм чувал хубави неща. Общо взето май всичко опира до късмет.
  8. Мерси за бързите отговори. Надявам се скоро с основание да се обръщам към вас с "колеги".. ако ми схванахте тънката интелектуална мисъл.
  9. А какво ще рече LSi?Edit: Рових се в интернет, но не ми стана ясно много.. Това се води произведена в Европа или как?
  10. Като пример я дадох да покажа на къде съм се ориентирал. Той остави, че се е объркал ами и ако отида на място с някой, който разбира повечко ще излязат още неща, но това е друг въпрос. Направо съм се влюбил в точно тоя модел и друго не искам да погледна. Малко да се постопли и ще се ходи на обиколка, макар че не искам да е от салон, но може да нямам избор.
  11. Да прав си, грешката е моя.. Понеже гледам тука из сайтовете и доста ме изкушават. Ето тази гледам примерно - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsПримамлива цена, но друго си е на място да се види. Ще трябва да разучавам хубаво, просто реших да питам при вас.. нали за това е форум.
  12. Здравейте, следя вече няколко дена този форум, но имам регистрация от днес. Да прибегна направо към въпросите.. Сравнително бос съм на тема коли и пр., но съм се насочил именно към Honda за първа кола. Откакто чета тук добих някаква представа и съм се насочил вече според нуждите и възможностите ми. Харесал съм си Honda 92/95г; 5ген; 1,6 мотор - 90 к.с. : ) Останах с впечатление, че хората са доволни от този модел и съм се насочил към него. Какво ще ми кажете вие като по-знаещи от мен? Интересува ми също с какви пари трябва да разполагам, за да е читава и отделно за смяна на консумативи. Ако съм изпуснал нещо като въпрос ще питам пак..п.п Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...