Jump to content

gog

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gog

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Измерихме компресията на всички цилиндри беше еднаква - 14 или 14,1 не помня точната стойност но е еднаква.
  2. Мерси колеги, ще пиша ако има развитие.Колата едва ли е на много повече километри, това е мнението и на хората от сервиза в който ходя.
  3. Никой ли няма да даде съвет ?
  4. Здравейте,Историята на Сивик 2007 г. 1.8 бензин, който гори масло е следната:Купихме колата от България, в момента е на около 80 000 км.Доколкото знам е карана от жена При обслужването след покупката сложихме масло Mobile 5x30 EP, след около 4000 км. светна лампата за ниско налягане, т.е. беше изгорила около 1л. Сменихме маслото с 10x40 от Honda (марка Honda), и за голямо нещастие на скоро след около 4500 км. отново светна лампата, за съжаление беше много тъмно за да успея да видя колко масло е останало, но след като долях около 300мл. на следващата сутрина маслото беше малко под средата на клечката.Ако можете дайте съвети как да търсим проблема в този мотор и как евентуално да го решим?Като за начало ще измерим компресията, но когато я купувахме (не помня точните данни) я мерихме и ми казаха че всичко е наред.Някъде из интернет намерих информация за бюлетин от Хонда с посочени ВИН номера с именно такива Сивици чиито мотори са "повредени" фабрично и горят масло. За щастие тази Хонда не попада в обхвата.
  5. благодаря за отговорите, везните накланят към сивика
  6. Здравейте, приятелката ми е пред покупка на кола, и се е спряла на Сивик 8ген. хеч и Аурис.Естествено нейните впечатления са от външният им вид и общи приказки с приятели.Бих искал да дадете съвет са тези сивици и също така на кой мотор да се спре (Дизел,бензин?), за сега се гледа 2.2 C-DTI.
  7. Карам д15з6, лятото градско в София, при не големи задръствания ми дава 6.5-7 с нормално каране, ръчка се само при изпреварване Относно мотора, гори малко масло, 1.5л на 10к км., всичко друго е +++++
  8. Ами имам 3 алтернативи:1. Турско стъкло от Дораглас - 130лв2. Китаиско зеленоот Кобра - 130лв/китайско синьо - 160лв.3. Европейско от Кобра - 200лвМисля да се спра на китайско синьо?
  9. Мерси колега, нямам каско, на 3тото място "Дораглас" ми казаха ~130 лв с смяната, а има ли наистина шанс да ми сложат такожа стъкло което да ми се пръсне ? (аз си мисля че живеем в 21 век и чак пък такава работа..., може и да бъркем )
  10. От София съм, но ако не намеря тук и Пловдив е вариант
  11. Някой може ли да каже къде мога да си сменя предния прозорец, освен в Кобра (където ми искат 200+ лв, а аз си мисля че би трябвало да има и по евтина алтернатива) ?
  12. Върви като охлюв подгонен от костенурка
  13. Супер, работи Мерси Калос, има и доста симпатичен дизайн саита
×
×
  • Създай нов...