Jump to content

devious

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно devious

  • Ранг
    Лудак
  • Рожден ден 2.06.1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Монтана
  1. Май си прав,колега.Защото като тегля чертата до момента става следното-колата 1500 да кажем,суап около 1500-2000,бояджийски истории към 1000,и тех подобните работи и отивам на близо 5000 лв. а в мобилето за 5 хилки има доста гледани хонди при това на колеги.
  2. Колеги,не искам да се впускам в голями перипети с Б16 или Б18 искам нещо по така,една 125-ка ми е перфектна обаче като казвам тънко имам предвид с пазарлък под 1500 лв. А доколкото знам колата е била с Б18 двигател обаще е продаден някъде, и е останала само генерацията.
  3. Здравейте,колеги.Изправен съм пред страшна дилема. Един приятел е докарал преди дни един Сивик Седан 5ген. и го продава на много тънки пари,обаче Сивичето има страшен проблем.От двигателя нищо не става, тръгнали са сегменти и пуши за страх няма грам сила като за 90 к.с , позагнило е тук там и от 1вото повдигане на капака забелязах,че левият рог отпред е изкривен което се е получило в следствие на някакъв удар, а и радиатора тече на 3 места което не е болка за умиране .Това бяха лошите страни на колата.От към добрите са следните работи,има спортно жълто окачване,би-ксенон,АГУ,генерация на 63мм + резонатор и хубаво спортно гърне ДТМ,вътре има някаква музика,централно аларма и ел.стъкла.Та въпросът ми е според ваз заслужава ли си и евентуално колко $ би излязъл ремонта на горе посочените дефекти.Има и друго позачудвам се за суап обаче си нямам грам на идея до там какъв филм ще бъде и колко $ ще ми трябват.Ще съм благодарен ако някой даде съвет или ме насочи дали да се захващам евентуално,ако я взема да я правя ли или да търся някакъв двигател.Поздрави.
  4. Колега,аз имах подобрен проблем-решението нов датчик(отпред на скоростната кутия има 1 датчик отгоре,той се държи на 2 или 3 болта от него излиза жило в Монтана цената му беше 20 лв. ,отиваш в най близката морга искаш скоростна кутия и върху нея е само този датчик мисля няма как да го объркаш,пада се от задната страна на кутията към купето.Поздрави.
  5. Здравейте,колеги.Понеже след около 2 дни ми изпада да бартеросам 1 Мазда Мх-3 за 1 Хонда Сивик 5-та ген. хеч, та въпроса ми е следния ако някой от ваз има впечатления или някакви не добри отзиви да ги сподели с мен за което,ще съм много благодарен.Хондата е с 1.3 двигател 75к.с. и както повечето от вас знаят е карбуратор дайте съвети и предложения да дам ли маздата или не :? защото все още се колебая.
  6. А колко ти струва издаването на сертификата, ако не е тайна естествено?Таксата която заплатих,беше 15 лв. Определено си заслужава след смяна със спортно гърне да си изкараш сертификат :-)Еми то само с 1 гърне няма да има разлика кои знае колко,отдолу всичко беше сменено 4-2-1 генерация на 63 мм резонатор и 1 хуу гърне за 130 лв
  7. А колко ти струва издаването на сертификата, ако не е тайна естествено?Таксата която заплатих,беше 15 лв.
  8. Колега,преди време и аз имах същият проблем в Монтана.Спряха ме за проверка и какво стана ОПАА я виж тии мн ти ручи колата.Ми хуу казвам аз и полицая ми се дърви и вика ако до по понеделник не го махнеш ти я спираме от движение.А проблема при мен беше че бях с регистрация Е (Благоевград) и колата трябваше да иде до там за да се пъсне в движение.Та аз какво направих .Отидох в ХЕИ-то пуснах 1 молба за замерване отидох на 1 полигон замериха ми колата в движение,при което нормата за градски ословия е 75 дб. Хондичката изкара 74.3 в движение и 74.8 дб на място което си е в нормата.Започвам да си се возя аз като първия пич и рааап спира ме същият полицай и вика аз КВО ТИ КАЗАХ НА ТЕБЕ ??? и аз просто леко му подадох сертификата от ХЕИ-то и милият ми сви ушите и си би ШУТА съветвам те и ти да направиш същото а и + това е трябвало да обжалваш какво е т'фа НА УХО като е извадил уред тогава да си дал талона.... Айде пожелавам ти успех !
  9. Колеги има ли вариянт да го измислим да се получи следобяд щот изникна че съм на работа до 13h,което е много кофти
  10. Има я и не само нея имам бая коли в мобилето
  11. ;)А ти кфо караш бе мен. 5 години си пропилях в тая Монтана сити и общо взето единствените хонди които помня са един бял прелюд на Дани З или некъв такъв и на пичката рекса. От Монтана има ли отбор за сбирката на северозапада.Има,има колега Аз само се спотайвам и наблюдавам и чакам да дойде 24
  12. devious

    Нещо невероятно :)

    http://vbox7.com/play:b4c6ea91 --> Мисля,че клипът говори сам за себе си . Дано и вие се изкефите както аз
  13. Давайте 1 сериозна дата и място и да правим нещо кат записване и да се види кой ще са сигурни.
  14. Хайде да направим 1 сбирка ;] Аз съм твърдо ЗА и съм от монтана пишете и да се разберем кога и къде да подготвям красавицата
  15. Привет на всички.Като за начало,преди 4 дни си купих Хонда Сивик и като всяка кола и тя си има нещо за отремонтиране,та значи надявам се някой да ме опъти от каде да започна.Хондичката има много дребни забележки и проблеми,който са следните-Километража работи когат му е кев а уредът за наличност в резервоара изобщо неиска да се събуди колкото и бензин да налея в нея + парното но за него вече намерих тема как да го оправя щот работи само на 4-та степен и общо взето това са моментните проблеми на Хондето,надявам се някой да ме насочи откаде да започна,защото до сега карах Опел и 2-те коли са тотално различни и си нямам никакво понятие.Много благодаря предварително.А ето това е красавицата --> http://195.149.248.189:8080/2009-10-18/167...5fff789875fc552 --> http://195.149.248.189:8080/2009-10-18/649...b81bcbdff7af7ba
×
×
  • Създай нов...