Jump to content

Slim_Bone

Фен
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Slim_Bone

  1. Милсля,че за сега отпада като варянт този автомобил. Разубедих се. Ще видя какво ще изкочи след нова година. Тайничко се надявам да се появи някой запазен рекс !
  2. В описанието не е споменат климатик, нито климатроник. Писах на моя човек да се обади и да я види на място. Единственото, което ме съблазнява в този автомобил е годината на производство.
  3. Здравейте колеги,Интересувам се дали си заслужава разходката до Германия за да закупя този автомобил:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=224796770&cd=634900481500000000Имам познати там, и мисля че ще мога да я взема за 1500 евро без джантите.
  4. Чипа го няма вече. Компа отново на пазара.
  5. Компа и пружините заминаха. Чип на Spoon Sports за D16A8, D16A9 и D16Z5 - 80 лв. последна цена. Електромотор и филтърна кутия по 20 лв.
  6. Продавам комп с цокъл и чип към него от D16Z5 124 кс- 100 леваhttp://slimbone.snimka.bg/automobiles/crx.515512.19509385http://slimbone.snimka.bg/automobiles/crx.515512.19509399Чип, който мисля че е за двигател с турбина. Не разбирам чак толкова и не мога да кажа със сигурност. Момчето ми го е купило като подарък. За чипа търся 100 лв.http://slimbone.snimka.bg/automobiles/crx.515512.19509406Филтърна кутия и пътища -30 лв.Стокови задни пружини -30 лв.Електромотор за шибидах- 30 лв.За кутията, пружините и електромотора ще кача снимки ако някой се интересува. В идеално състояние са.Пращам с еконт.Приемам и бартери. Просто нещата са ми излишни и няма смисъл да прашасват в гаража. Цените не са крайни, възможен коментар.
  7. Колега имам чип на когото пише, че е за Д16З5, Д16A8 и Д16А9. Моята кола е с Д16З5. Пратиха ми го от Германия. За чипа пише, че премахва ограничителя и прави колата от 124 кс. на 152кс. Не мога да кажа дали това е реално. Сложих го за малко и не намерих голяма разлика, освен премахването на ограничителя. В момента изваршвам ремонт по колата, който не мога да заварша поради липса на средства, но като приключи всичко смятам да тествам колата с джитек за да видя какво ще покаже реалноста за този чип. За сега съм на мнение, че просто са премахнали ограничителя.
  8. Шест презерватива и пакетче трева, които бяха бутнати в мястото за монети от ляво на волана на рекс 2.
  9. Кривите дискове при мен се получиха като влезнах в локва. Дисковте са били доста загряли и ги охладих без да искам. Казаха ми, че стругар може да ги изравни, но купих направо нови. Ако някои иска да пробва при стругар.
  10. Честито на всички и от мен. Всичко най-хубаво и много успехи в живота.
  11. Да и мен ме интересува този въпрос. Смятам и аз да се насоча към това масло. Големи реклами, голяма работа. Дже гледах и един оф-роад състезател как го хвалеше. Остава въпроса дали всичко за това масло е вярно, или е поредната измислица?
  12. Красива работа. Само това мога да кажа.
  13. Slim_Bone

    24 май

    Честит празник на всички колеги.
  14. Аз настроих всичко и ми изчисли, че ще се мре вторник 22 декември 2048г.
  15. Явно с карбонов плат и малко стъкломат стават чудеса.
  16. Еи това е човека за мен. Предполагам много малко хора са го чували. Слага доста от супер известните комерсиални смешници в джоба си.http://www.youtube.com/watch?v=0i7AgCV0nGg
  17. В Румъния могат да ти вземат книжката за най-малкото нарушение. На мен ми се случи да ми я отнемат за срок от две седмици за неправилно изпреварване. Изпратиха я в България чрез нашето посолство там, но чак след 3 месеца пристигна тук в кат. Много внимавай със законите в другите държави.
  18. Някой ако прави опити задалжително да качи снимки с резултатите.
  19. Колега Хамбург ме е любимият град. Хората са много либерални. Задалжително вечерта да отидеш до Санкт Паули. Намира се в близост до пристанището. Не пропускай в никакъв случай. Много ще ти хареса. Има две главни улици, които са много интересни . Направи и актуални снимки и ги качи във форума за да видят и колегите за какво става въпрос. Даже ако те интересува нещо по конкретно прати едно ЛС и ще те насоча.
  20. Не е карбоново фолио. Това си е карбонов плат или просто казано карбон. Детаила се покрива, защото се работи по лесно. Другия вариант е да си направиш отливка и калъп на да дена част и да я изработиш направо от карбон. Технологията е като да изработиш даден детаил от стъкломат. Може също тъка да се използва и кевларен плат. Въпроса е че калъпа се изработва доста по трудно, и е по лесно да се облепи готов детаил. Да се опарича малко и почвам с първите опити. Дано да се получи. Имам един познат който е работел и е правил изделия от стъкломат. Той ми даде доста съвети. Ако някой ще пробва да знае, че трябва да се работи с маска и на сухо място с постоянно проветрение. Матерялите са канцерогенни и силно запалими
  21. А ето как се прави калъп. Точно това ме притесни мен. Иначе по този начин могат да се моделират доста части от карбон, дори прагове и брони. Ако някой се справи със задачата да пише.
  22. Колега преди доста време се бях запалил много яко. Гледах в Опел форума как един пич си направи корите на вектрата карбонови по същия начин като на клипа. Щях да си правя рекса, но ме хвана страх да не объркам нещо. Метър на метър карбонов плат мисля че беше около 70 лева, ако не се бъркам разбира се. В доста форуми има изписано от къде могат да се вземат матеряли. Ако някои си прави колата да пише колко излиза и какви смоли и втвърдители използва. Иначе аз още съм си надъхан за карбонови елементи, но сега съм в мномент на финансова криза и ще почакам.
  23. Колега ходил съм много пъти до Германия и съм се връщал. Тръгвай смело без да ти пука. Не е страшно, само внимавай с винетките, че глобите са много яки. С рекса не само ще ти паднат пломбите, а и камъните в бъбреците ще ти се разбият. Мене ако питаш не минавай през Румъния. Там пътя постоянно е в ремонт и ако попаднеш в задръстване с тирове ще се побъркаш. Друго освен да ти пожелая лек път нямам какво да кажа.
×
×
  • Създай нов...