Jump to content

kristi09

Фен
  • Мнения

    423
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kristi09


  1. Ми като за начало сваляш кората...след това сваляш механизма за стъклото...после вадиш уплътнението...следва разделителната лаисна между двете съкла,нея само я откачаш и пускаш надолу не я вадиш....идва ред на малкото стъкло ...след като голямото си го смъкнал надолу дърпаш малкото към голямото направо с уплътнението и излиза...и накрая вадиш голямото стъкло...после събираш по обратния ред.....Успех ;)


  2. Благодаря ви колеги ,имам още едно въпросче...тези части дали са същите като от Роувър 400 (носач,лагер-главина)?

    май си отговорих сам :).... http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=406769
    Абсолютно прав си....същите са ;)

  3. Колегата да ме извини, но ще ползвам неговата тема, защото и аз имам едно запитване за маслото.Имам Аеродек с ровър 2,0I TD и от YACCO ми казаха в мотора да налея VX500 10W40, а в скоростната кутия VX600 5W40. Смених си маслата, проблем със скоростите нямам освен виенето, което чувам при всички скорости, а преди виеше само леко на пета. Да го сменям ли с друго това масло 5W40 ?Доколкото съм запознат, кутията е PG1.

    MTF-94 това е твойто масло за скоростите

  4. Подкрепям горното мнение. Много вероятно някоя от гарнитурите не уплътнява добре. А за "новият" всмукател (които си размонтирал), препоръчвам да обърнеш внимание на гарнитурата на дросела - наложи я на всмукателя и виж дали изобщо пасват отворите или някой остава отворен към атмосферата. Ако е последното оборотите на празен ход скачат до 1500 и падат до 800, примерно и това се повтаря 2-3 пъти в секунда. Опиши по-подробно симптомите - "изгуби ниските", "работи неравномерно" не е достатъчно ясно.

    ми към 300-400 щот притриса и понякога загасне

  5. Та понеже колата беше със пласмасов колектор се монтира алуминиев такъв....и двата колектора са от 1.4 90 коня....монтирани са всички датчици и дросела от Д14А8 тоест тея дет са си от колата.....и след като запали почна да работи неравномерно в ниски обороти основно...зацапа и свещите ....идеи някакви


  6. Бутона не е зад жабката ,а зад централната конзола долу ниското, можеш да го напипаш като бръкнеш между педала за газта и конзолата, отгоре е гумен...натискаш го и пробваш да запалиш...Успех ;)

    • Нагоре 1
    • Надолу 1

  7. Здравейте колеги.Въпроса ми е най-вече към колегата Веско 12.Колега моя бензиномер е електронен(прелюд4)таискам да си направя нивомер за газовата отделно.чакам да видя схемата но ме интересува какъв уредмога да ползвам.Нямам предвид от автомобил изобщокакъв ел.уред може да се използва.поздрави.

    Ми ползваш ключе с нивомер....стига отзад на сондата да имаш букса за тоя нивомер
    • Нагоре 1

  8. не са те излъгали Роверовите пружини са по меки от Хондовите макар,че като ги гледаш са еднакви.....а и газовите амортесьори са по твърди от маслените


  9. Преведох си, ама пак не пише къде е релето. Бушоните са ясни. Системата е заредена с фреон, но има проблем - при пускане на климатика от копчето се забелязва промяна в оборотите, но не се чува характерния звук от включване на компресора и съответно не дУа лАдно. Ето затова ми трябва позицията на релето. Другия вариант е компресор ама даже не искам и да го помислям.

    а фреона в системата достатъчен ли е.....ходи до някой който се занимава с климатици да проверят компресора......
    • Нагоре 1

  10. Колега най вероятно ще имаш някаква заготовка .Но не е гаранция че ще е съвместима .Ако още не са свалени от донора прегледай там инсталацията но как и да го мисля не би трябвало да имаш няккакви особенни ядове при монтажа.Стига тоя дет ги сляга да има понятие от тоци .

    немисля че има инсталация ....ако вземаш ел вземай ги с инсталацията на вратите и под таблото ....иначе ще трябва ти да си пускаш жици
    • Нагоре 1
×
×
  • Създай нов...