Jump to content

Bobi Borisov

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Bobi Borisov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 9.04.1986

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  • Интереси
    Радиокомуникации, аудио техника, мрежови технологии.
  1. Привет.Да,багажника е купен вече. Не е удачно да се опира на стъклото. При мен спокойно си опира на спойлера отгоре. Притесняват ме горните колани, които се закачат за същия спойлер и се опасявам да не го повредят. Според вас има ли възможност той да се повреди?
  2. Здравейте колеги. Имам въпрос и ще съм ви много благодарен, ако дадете мнения и препоръки. Става дума за багажник за велосипеди, който се монтира на задната врата на Civic, 6-та генерация (1998), hatchback. Багажника се монтира, чрез самонатягащи се въжета и имам опасения, че има притеснително натоварване на горната част на вратата, която е тази част на която е монтиран средния стоп и пръскалката за задната чистачка (не знам дали се нарича спойлер, поради което го описвам така). Виждам, че както и да поставя въжето, натоварването пада на този детайл, а не на самата врата директно. Въпроса ми е, смятате ли, че мога да возя два велосипеда (макс. 30кг), при положение, че има натоварване в тази част? Също така страничното укрепване на бгажаника минава отляво и отдясно на стъклото и влиза вътре в колата (впрочем, както е на картинката по-долу), но пак има някакво натоварване и върху ръба на стъклото. Опасно ли е това за него? Багажника има следния изглед и начин на монтаж: Благодаря ви предварително, Борислав.
  3. Благодарности на колегата.Оказа се, че този датчик за налягането не е работил и затовак мпресора не се включваше.Темата е приключена - трийте я.Благодарности.
  4. Здравейте колеги.Имам сивик 6-ак, хеч. Купих я миналото лято и климатика работеше просто перфектно. Сега вече стана топличко и се оказа, че като го пусна, той просто не работи. Прави ми впечатление, че като го вкл. перката на радиатора заработва, но не се чува характерното щракване на компресора. Явно има някакъв проблем при него, затова ще попитам, някой може ли да и препоръча добър сервиз за климатици в София. Освен това едни приятели ми споменаха, че е възможно компресора да имал някаква защита и ако няма никакъв фреон, той да не се включа - някой знае ли дали е вярно това, защото до сега не бях чувал за подобно нещо.Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...