Jump to content

ТММ

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ТММ

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Колеги, благодаря ви за активността и споделените мнения! Ще прегледам и линковете към другите теми, извинявам се, че не съм ги прочел преди да попитам, но съм ограничен от време и нямах възможност да преровя подробно целият форум. Ixeos, мерси за изчерпателността, по всяка вероятност ще се възползвам от поканата ти за допълнителни въпроси, но точно в момента бързам много, така че до по-късно. А на теб, Слави, ти желая секунда по-късно да се метнеш в новата кола и да я поразтъпчеш. Похвали се после и да почваме с официалните честитки ;-)
  2. Благодаря ви много за съдействието, момчета! Започвам да добивам представа що за автомобил е този....Иначе най-малко за офроуд ще го ползвам, така че тази му слабост не е от основно значение за мен, но пък се питам в крайна смека има ли някакъв смисъл от това 4х4 като е толкова неефективно? За дъждовно време евентуално или...? Пифчо, мерси за линка, наистина изглежда много обещаващ, уви Руският не ми е стихия, но ще се огледам за преводач наоколо :-) А за да се опитам да върна жеста поне частично ето един линк от мен:http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/honda/cr-v-2001.aspxТук не става въпрсо за форум а по-скоро за ревюта - освен официалното има и менния на собственици, не са свръх полезни, но все пак може да попаднеш на нещо интересно.Между другото, ти явно си доста напред в проучването, би ли споделил кои страни на колата те привлякоха към нея, предполагам, че до голяма степен ще се припокриват и с актуалния модел...
  3. Малко като студен душ дойде това, но...благодаря за болезнената откровеност :-) Наистина е малко неразбираемо защо се крият хората с този модел, не е като да ги няма, съдейки от видяното по улиците... :-) Хубаво би било, ако и автомобилът е повод за сплотяване на хора и за създаване на приятелства...Аз все пак продължавам да се надявам да бъда поне малко просветен... :-)
  4. Здравейте колеги,Напоследък доста се замислям да си доставя щастието от карането на нов автомобил. Все още не съм се спрял на конкретна марка или модел, но актуалният CR-V ми хвана окото. Та се надявах, вие като запознати хора, да споделите ваши непосредствени впечатления или пък нещо което сте дочули или прочели за модела. Имам предвид дали е надежден, известни ли са някакви проблеми с него, както и вашите субективни мнения. Аз по принцип съм се насочил към бензиновия вариант, но ако ми кажете че е пълно безумие ще се радвам да го науча ;-) Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...