Jump to content

bbatty

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bbatty

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Най-странното е, че отвътре се чува по-осезаемо отколкото отвън. Но за сега мисля да оставя нещата така, само ангренажа ще сменя да не стане авария - то на жена ми и без това не и трябва рязка кола. И другото което забелязах е, че до 2000 оборота много добре дърпа - проблема с мощността идва след като мине тази граница.
  2. Имам предвид, че съм я купил за 700 евро - ако ида в сервиз не е ясно колко ще ми вземат - но всеки разход в сервиз над 100-200 евро ще е неоправдан....
  3. А ако е катализатора - няма ли да покаже някви отклонения на газовете при контролния преглед, питам само, иначе и на мен ми изглежда сякаш има някъде запушване, трябва да пробвам да го сваля в гаража - нямам канал - а пък тук в сервиз няма смисъл дая водя..за тия пари дето съм я купил
  4. Как мога да го проверя това най-лесно! Ако проблема е в гърнето - не трябва ли да дава отражение и когато не е на скорост ? А и не знам дали има катализатор - нали е американска - знам, че ако и ма и е задръстен - също може да прави такива неща ?
  5. Да обслужена е - и е минала контролен преглед(тук в Белгия е задължително, когато продаваш кола). Оборотомера на място го пълни до към 5000 - толкова изпробвах, а за гърнетата не знам в какво състояние са, но интересното е че съскането се чува само когато сам на скорост - на свободна няма такъв звук. Ангренажа не е сменян - пише в сервизната книжка че трябва да се смени на 90 000 мили - а сега е на 73 000, но все пак е 94-та година знам ли. За съединителя мисля , че също не е сменян, но пък течностите му са проверявани и сменяни миналата година и на пръв поглед нивата са ок.
  6. Искам само да допълня , че не ми се "струва", че няма мощност - повече от 4500 оборота не успях да вдигна - а оборотомера ми е до 9000. Натискам педала почти до дупка - а колата е като спънат кон.
  7. Здравейте, съвсем на скоро се сдобих ( по-точно жена ми ) с Хонда Сивик LX, 1994(D15B7) - американска! Колата е седан с 4 врати , 1. 5 . Въпросът ми е към какво да се насоча, тъй като ми се струва, че колата няма мощност, а и когато натисна педала на газта ( и съм на някоя скорост) се чува една доста изразено съскане. Благодаря предварително - съвсем нов съм в този форум - дано не повтарям вече разисквана тема.
×
×
  • Създай нов...