Jump to content

ИванЦ

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ИванЦ


  1. Благодаря за инфото. Намерих координатите. 

    Иначе майстора каза, че няма смисъл да се прави двигателя защото ще излезе доста скъпо.  А иначе, не я карах зимата, после съм я карал доста време без масло, разчитах да светне датчика, но той не е светел за да доливам и сменява, а ежедневието ми е доста напрегнато за да обръщам внимание и следя и така. Май ще се наложи смяна на пълен комплект. 


  2. Здравейте колеги,

    за съжаление така се случи и поради моята немарливост се налага да сменя двигателя на  моята хонда ЦРВ 2005 дизел 2.2 .?Моля за помощ, какво да правя, някой знаели колко вървят , къде мога да намеря и струва ли си? Има ли значение, че колата е с десен волан като търся двигател?

    Поздрави, Иван 

    0887418690


  3. Тамън тва да кажа и аз!В България морги няма ли?!В краен случай, от някоя морга, два фара със спукани/счупени стъкла, вземаш рефлекторите, и си лепиш твоите стъкла.Иначе, моят Пинин в БГ засега минава ГТП с лепенки на фаровете, отрязващи т.нар. "кик". От това \___ \___ се получава това __ ___ __ ___Между другото, така светят и много от заводските лупи с ксенон.

    Здравей Колега, А бил ли споделил от къде си се снабдил с тези лепенки и как да ги търся?

  4. Колега, защо държиш да са нови и да плащаш шипинг? Има достатъчно фарове втора ръка. :)

    Всъщност не държа да са нови. Но жена ми кара хонда црв единичка. Изимата при паркирането си счупила задният стоп. Обиколих всички автоморги в района и запитване във форума и не отких. Та реших, че е по-лесно да си закупя нови от вънка. Аи затова питам тука, кой е най-удачният вариант, като цена, време. Търся съвет, ако някой се е сбълсквал вече с този проблем.

  5. Здравейте колеги,карам хонда ЦРВ англичанка от няколко години. На последният технически преглед ми казаха,че евентуално следващата година няма да мога да мина щото фаровете бият в обратната посока. Дайте съвет какво да правя. С настроки не ставало. Трябва да ги сменявам. Нови оригинални, единят струва 950 лв.Как го решавате този проблем. Или помогнете с парт номера за да си поръчам с колективната поръчка от САЩ. Ако въдева номера на моето шаси пак ще ми излезе парт номер за англичанка.Помогнете!


  6. Здравейте,карам Хонда ЦРВ с десен волан и естествено фаробете бият в обратна посока. На техническият преглед ми казаха, че тази година ще мина но за следващата ще трябва да си ги регулирам. Та въпросъм ми е има ли някой опит с това, къде, как и колко излиза това удоволстие.Иван


  7. Здравейте колеги,Преди месец климатика ми си работеше добре и държеше прохладно, но от скоро когато нещо не работи както трябва. Работи но не охлажда достатъчно. Та въпроса ми е какво може да му е станало и знаете ли някъде където да ида да го проверят. Поздрави,Иван


  8. Здравейте,Имам хонда CRV и искам да и сложа багажник. Модела е дизел 2005 след facelift. Гледам, гледам и не откривам такива хонди с багажник, а на тавана на купето си има заготовки. Та въпроса какъв багажник с напречни греди ( като хонда 2007) или като по-старите модели с надлъжни греди. И Кой багажници стават за този модел, тези от по-старият модел или тези от модел 2007. И ак ознаете от къде мога да си намеря по-евтини такива.Благодаря!Иван

×
×
  • Създай нов...