Jump to content

MoHkaTa

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно MoHkaTa

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Разликата е само,че колте които се тестват в предаването са така наречените TYPE-R !! Навярно окачването им е по-спортно,но се вижда,че на по старата е по-добро!! Незнам поправете ме ако греша!!
  2. За климатроника няма мърдане!! Сегашната ми Лагунка е с климатроник и не бих го сменил за нищо на света Задължително ще търся климатроник!! Точно пък скоростния лост най ме кефи във колата!! Даже в едно предаване на Топ Гиър сравняваха новата Сивик и Старата (тази коята аз искам) и още повече се надъхах от там! Там излезе,че по-стара е по-добра от новата!! Ето го и цялото предаване -> http://www.vbox7.com/play:2251742eНормално е да смениш амортисьорите... Виж в какви ями караме само!! Някакъв ужас е!! А нещо друго по ходовата част да си сменял?? Шарнири,биалети,тампончета разни...???? Питам защото аз за 2 години на Лагуната и рециклирах цялата ходова част!! Ако друго не си сменял значи за сега се държи машината
  3. Привет на всички колеги!! надявам се скоро да се присъединя към вас и аз със един модел на Сивик!! Такааа В момента карам Рено Лагуна 95г. с 1.8 моно двигател 90 к.с И съм потребител във форума на Рено!! И сега съм решил да я продавам и съм се спрял на този модел на Сивик -> Поразтърсих се тук и там и си харесах 1.6 16v мотора със 110 к.с Но до тук се изчерпва знанието ми за хонда-та!! Искам да помоля колегите които имат такъв модел да споделят как е колата с разхода!! Какви са и често срещаните повреди Нещо по специфично,за което да гледам при покупката?? Има ли си някакъв вид ниво на оборудване в колата и какво е то?? (при Рено например моделът с най-многото екстри се води BACCARA,а след него е RXE-с каквото съм и аз)!! Въобще всякакво инфо ще ми от полза за тази машинка!!
×
×
  • Създай нов...