Jump to content

bobo21

Фен
  • Мнения

    125
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bobo21

  • Ранг
    Бобо Двайсет и Едно

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    София
  1. Продавам 2+2 гуми FULDA CARAT EXELERO 225/45/17 YДве са в добро състояние, другите две са бонус.Eдната вторите две е с подлепен балон, но и тя става при желание.Цена 100лв.http://bh.dgcons.eu/carat1.jpghttp://bh.dgcons.eu/carat2.jpg
  2. На 05.08.09г., около 11.30 ч., на АМ Хемус в посока от гр.Ботевград към гр.София, близо до с.Яна, л.а.”Мерцедес”, управляван от Е.С. – Белгийски гражданин, при неизяснени обстоятелства и причини, реализира ПТПс попътно движещ се т.а. “Мерцедес” /ТИР/, управляван от Е.И. на 29 години.От удара т.а. “Мерцедес” се отклонява и напуска пътното платно в ляво, с което става причина в него да катастрофира л.а.”Хонда” с водач К.К. на 28 години. След сблъсъка т.а. “Мерцедес” и л.а.”Хонда” преминават през разделителен остров на магистралата, като товарният автомобил се преобръща и пада в крайпътно дере.Водачът К.К., ПОЧИНАЛ НА МЯСТО.Пътникът М.П. на 26 години, ПОЧИНАЛ НА МЯСТО.
  3. Привет,Пиша това с идеята да спестя нерви на заблудени съфорумци.Става дума за "пазаруване" на ксенони от сайта halogeni.com.Ето историята накратко:В средата на ноември пуснах онлайн заявка за два комплекта ксенони H4 и H1, и 2та цвят 4300К на въпросния сайт.След като няколко дни никой не ми се обади за потвърждение, се обадих аз. Чак след обаждането ми се заеха да гледат има ли каквото съм поръчал, т.е. онлайн частта явно никой не я гледа.Оказа се, че има само на 6000К, което не ме устройваше и ме помолиха да изчакам, докато получат новата пратака "идната седмица".След месец и половина (!) и няколко обаждания на 29ти декември ми се обадиха с радостната новина, че 2та комплекта са ми изпратени.Ще ме попитате защо не се отказах да ги чакам, ами защото продават "Вертекс", марка от когото съм доволен.След като ги платих се оказа, че и двата комплекта са на 6000К цвят, т.е. цялото чакане е било излишно и пак са ми пратили, каквото си имаха от самото начало.Човекът, за когото беше единият комплект се прежали и го взе както си беше, но другият, вече платен, го върнах за подмяна с правилен цвят.На 30ти декември г-н Стефан Ташев от halogeni.com, с когото през цялото време комуникирах ме увери, че "утре ще прати правилния".Последваха още два месеца (!) чакане и разправии по телефона кога ще си получа правилният, заявен в самото начало и вече платен комплект.В края на февруари все пак получих един комплект с правилен цвят, макар на друг производител и .. познайте. И двата фара палят на тотопринцип, когато си поискат.Понеже не исках повече да водя безсмислени телефонни дискусии пуснах гаранционно оплакване, през специално направената форма на сайта(там многократно ни уверяват колко важен е клиента за тях).Познайте дали не мина един месец откакто пуснах това оплакване и дали някой се свърза с мен...Онлайн търговията у нас едва прохожда, но вече успяхме я побългарим.На нас печелившите, честито, както се казва.
  4. НЕ ходете в (довереният на ЗК Армеец) сервиз "Фулда България" в София, Горубляне за тенекеджийски услуги.След 6 дни чакане се сдобих с мърляво пребоядисан (заради драскотина) преден калник с налепени под боята боклуци, омацан с боя праг и пр...
  5. Опасявам се, че не се крадат просто така, ами колеги хондаджии ги поръчват тези кражби.Да им изсъхнат .. на поръчителите.
  6. На база скромния ми опит с пътувания из Европа и ползване на най-разнообразни такива системи мога да кажа следното:Не е важно каква е системата (всички съвременни навигационни системи имат аналогични възможности), а качествтото на картата.По традиция за районите около България картите или са апокрифни, т.е. правени от ентусиасти и съответно неточни, непълни и т.н. или са правени от сериозна фирма, но обикновено с доста бели петна.В крайна сметка препоръчвам следната комбинация, като опитмално съотношение цена/полезност:- PocketPC у-во с поддръжка на bluetooth (по-старите модели са на цена около 400лв).- bluetooth GPS применик (аз съм доволен от Holux, струва 80-90лв)- IGO софтуера, който може да намери безплатно из нета и има доста прилични карти на България и региона.
  7. Могат да ви го пъхнат под вратата, ако ви няма
  8. Да, пропуснал съм да оставя телефон за връзка.0888 010 565
  9. Снимка1Снимка2Снимка3Снимка4
  10. Ми някой от ортаците клубари продаваше купе.Аз продавам спорт седан.
  11. Със сигурност няма да се състезавам с таксита на старта, както вечера един колега направи в София с таксито (фабия дизел), в което пътувах.
  12. Колега сложи такъв преди няколко месеца и по спешност го демонтира по време на диагностика на двигателя, след това.
×
×
  • Създай нов...